دستهبندی نشده
طرز تهیه اسکاچروس شکلات و کارامل
اسکاچروس کارامل و شکلات
با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه اسکاچروس شکلاتی آشنا شوید.
مواد لازم برای اسکاچروس کارامل و شکلات
- سیروپ ذرت 1 فنجان
- شکر یک سوم فنجان
- شکر قهوه ای یک سوم فنجان
- شکلات فندقی خرد شده 1 فنجان
- برنج کریپسی 6 فنجان
مواد لازم برای کارامل
- کره نصف فنجان
- شکر قهوه ای نصف فنجان
- سیروپ ذرت 2 ق غ
- شیر تغلیظ شده شیرین نصف فنجان
مواد لازم برای رویه
- شکلات چیپسی 2 فنجان
طرز پخت اسکاچروس کارامل و شکلات
- یک سینی ۲۲ سنتی را با فویل پوشانده و رویش اسپری جدا کننده بزنید .
- سیروپ و شکر را مخلوط نموده روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر ذوب شود .
- به محض این که مخلوط به جوش آمد از روی حرارت برداشته و شکلات فندقی را به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکلات ذوب شود .
- برنج کریپسی را اضافه کرده هم بزنید تا تمام سطحش به مخلوط شکلات آغشته شود و سپس کف سینی پرس کنید .
طرز تهیه کارامل :
- کره ، شکر قهوه ای ؛ سیروپ ذرت و شیر تغلیظ شده را مخلوط نموده روی حرارت متوسط بگذارید .
- وقتی به جوش آمد حدود ۵ دقیقه مدام روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود ولی ته نگیرد و نسوزد .
- روی برنجهای کریپسی را به صورت یکدست با کارمل بپوشانید .
- شکلات چیپسی را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا ذوب شود سپس به آرامی و یکدست روی کارامل را با شکلات بپوشانید به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و سپس با یک چاقوی تیز برش بزنید .
مجله اینترنتی دلگرم
مرجان امینی