دسته‌بندی نشده

طرز تهیه اسکاچروس شکلات و کارامل

اسکاچروس کارامل و شکلات

با این بخش از دلگرم همراه باشید تا با طرز تهیه اسکاچروس شکلاتی آشنا شوید.

طرز تهیه اسکاچروس کارامل و شکلات

مواد لازم برای اسکاچروس کارامل و شکلات

  • سیروپ ذرت 1 فنجان
  • شکر یک سوم فنجان
  • شکر قهوه ای یک سوم فنجان
  • شکلات فندقی خرد شده 1 فنجان
  • برنج کریپسی 6 فنجان

مواد لازم برای کارامل

  • کره نصف فنجان
  • شکر قهوه ای نصف فنجان
  • سیروپ ذرت 2 ق غ
  • شیر تغلیظ شده شیرین نصف فنجان

مواد لازم برای رویه

  • شکلات چیپسی 2 فنجان

اسکاچروس کارامل و شکلات

طرز پخت اسکاچروس کارامل و شکلات

  1. یک سینی ۲۲ سنتی را با فویل پوشانده و رویش اسپری جدا کننده بزنید .
  2. سیروپ و شکر را مخلوط نموده روی حرارت متوسط هم بزنید تا شکر ذوب شود .
  3. به محض این که مخلوط به جوش آمد از روی حرارت برداشته و شکلات فندقی را به آن اضافه کرده هم بزنید تا شکلات ذوب شود .
  4. برنج کریپسی را اضافه کرده هم بزنید تا تمام سطحش به مخلوط شکلات آغشته شود و سپس کف سینی پرس کنید .

طرز تهیه کارامل :

  1. کره ، شکر قهوه ای ؛ سیروپ ذرت و شیر تغلیظ شده را مخلوط نموده روی حرارت متوسط بگذارید .
  2. وقتی به جوش آمد حدود ۵ دقیقه مدام روی حرارت هم بزنید تا غلیظ شود ولی ته نگیرد و نسوزد .
  3. روی برنجهای کریپسی را به صورت یکدست با کارمل بپوشانید .
  4. شکلات چیپسی را روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا ذوب شود سپس به آرامی و یکدست روی کارامل را با شکلات بپوشانید به مدت ۴۵ دقیقه در یخچال بگذارید تا کاملا خنک شود و سپس با یک چاقوی تیز برش بزنید .

اسکاچروس کارامل و شکلات

مجله اینترنتی دلگرم

مرجان امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا