دسته‌بندی نشده

طرز تهيه ميتلف بدون تخم مرغ

مواد تشکیل دهنده :

گوشت چرخ کرده : 500 گرم -کرفس : 3 ساقه – آرد سوخاری : 1/2 پیمانه -شیر : 1 پیمانه -پیاز بزرگ :2 عدد -نمک ،فلفل ،زرد چوبه : به مقدار لازم -رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری -روغن مایع : به مقدار لازم

طرز تهیه میتلف بدون تخم مرغ

متن دستور آشپزی:

پیاز ها را خرد کرده در روغن تفت میدهیم.

سپس از روغن خارج کرده روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنشان گرفته شود .

کرفس ها راریز خرد کرده در روغن تفت میدهیم .

آنها را هم خارج کرده روغنشان را میگیریم و روی پیاز ها میریزیم .

در کاسه ای کوچک شیر را با آرد سوخاری مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و یکدستی حاصل آید .

گوشت چرخ کرده رابه کاسه حاوی پیاز داغ و کرفس افزوده ،خوب ورز میدهیم .

خمیرمان را هم به مایه گوشت افزوده خوب ورز داده مخلوط میکنیم.

سبزی های معطر و ادویه ها را نیز افزوده ، ورز میدهیم تا کاملا ً مخلوط شوند .

مایه را در قالب فر چرب (10*30سسانتیمتر) ریخته ، یکنواخت پهن می کنیم .

رب را با کمی روغن مخلوط کرده روی مایه گوشت مالیده در ظرف را با فویل (کاغذ آلومینیومی ) می پوشانیم .

در فرگرم 180 درجه به مدت یکساعت میپزیم .

میتلف را از قالب درآورده ، برش عرضی می دهیم و در ظرف فر چیده با سبزیجات بطرز زیبایی تزیین وسرو می کنیم.
منبع : hastiaarshadi.persianblog.ir

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا