دسته‌بندی نشده

طرزتهیه بیسکویت کشمشی

بیسکویت کشمشی

بیسکویت کشمشی

● مواد لازم:

کره دوسوم فنجان

شکر سه‌چهارم فنجان

وانیل یک قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ یک عدد

شیر چهار قاشق چای‌خوری

آرد یک و نیم فنجان

بکینگ‌پودر یک و نیم قاشق چای‌خوری

نمک یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

کشمش یک فنجان

درجهٔ حرارت طبخ: ۱۷۵ درجهٔ سانتی‌گراد

مدت طبخ: ۱۵ـ۱۰ دقیقه

● طرز تهیه:
کره و شکر را خوب مخلوط کرده، تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم سپس خوب مخلوط می‌کنیم. شیر و آرد را اضافه کرده و در آخر بکینگ‌پودر و نمک را می‌افزائیم. کشمش را به مخلوط اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم.

سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم با قاشق چای‌خوری از مایع روی کاغذ روغنی می‌ریزیم و با فاصلهٔ ۳ تا ۴ سانتیمتری از هم این‌کار را تکرار می‌کنیم و طبخ می‌کنیم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا