دسته‌بندی نشده

سوپ شلغم ؛مناسب درمان سرما خوردگی

تهیه ی این سوپ مخصوص فصل پاییز و سرما است با تهیه این سوپ گرم در هوای سرد از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه سوپ شلغم مناسب فصل سرما

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 30 دقیقه
مجموعاً: 35 دقیقه

مواد لازم :

برای 2 نفر
شلغم 5 عدد (كوچك)
فلفل سیاه به میزان لازم
تخم مرغ 1 عدد
شكر یك چهارم قاشق غذاخوری
كره 30 گرم
خامه یك قاشق سوپ خوری سر پر
نمك به میزان لازم

شلغم با این همه خاصیت و طعم فوق العاده ای كه دارد جایگاه خاصی در غذاها پیدا نكرده است و مصرف آن نسبت به گذشته بسیار كاهش یافته.عدم استفاده از این ماده پرخاصیت به دلیل عدم آگاهی مناسب از شیوه طبخ مناسب و طعم دار كردن این ماده بسیار مغذی است.

سوپ شلغم ؛مناسب درمان سرما خوردگی

در زیر روش پخت و طعم دار كردن شلغم جهت تهیه سوپ شلغم بیان شده است.

این سوپ تاثیر فوق العاده ای در درمان و حتی پیشگیری از سرماخوردگی های فصلی دارد.

طرز تهیه:

شلغم ها را پس از شستن به چند قطعه تقسیم كرده و با مقداری آب میپزیم.نمك ، فلفل و شكر را هم به مواد اضافه میكنیم.پس از پخته شدن شلغم كه حدودا 20 دقیقه طول میكشد(به دلیل خرد شدن و كوچك بودن شلغم ها) آن را داخل مخلوط كن ریخته و یا با قاشق له میكنیم.

در ظرفی جدا گانه زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط كرده و به سوپ اضافه میكنیم و مخلوط كرده و در ظرف مناسب برای سرو میكشیم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا