دسته‌بندی نشده

سوپ اسکاتلندی

Imageمواد لازم :
گوشت گاو 1000 گرم
آب 1 ليتر
شلغم 500 گرم
جو پوست گرفته 40 گرم
توت 2 عدد
پياز 1 عدد
هندوانه 1 عدد
جعفري ساطوري شده 1 قاشق سوپخوري
نمك قدري
فلفل قدري

طرز تهيه :

گوشت را در ديگچه ريخته آب و نمک را بآن اضافه کنيد بگذاريد مدت يکساعت و نيم بروي آتش ملايم بجوشد ، سپس سبزيجات خرد شده را بهمراه جو کوبيده در آن بريزيد .
اگر ميخواهيد رنگ آبگوشت تيره نشود جو کوبيده را در آب ريخته آنرا روي آتش بگذاريد بجوشد . همينکه کمي جوشيد آنرا صاف نموده در سوپ بريزيد .

پس ار افزودن جو کوبيده و سبزيجات بگذاريد سوپ تا مدت يک ساعت همچنان بجوشد .
گوشت را جداگانه بهمراه مقداري آبگوشت در ظرفي ريخته و جعفري خرد شده را در ظرف سوپخوري بريزيد و آبگوشت را ردي آن ريخته سر سفره بياوريد .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا