دسته‌بندی نشده

سس پرتقال

Imageمواد لازم :

شير هموژنيزه 2 قاشق سوپخوري

شكر 1 فنجان

آب پرتقال 1 فنجان

آب ليموترش 2 قاشق سوپخوري

پوست پرتقال 2 قاشق سوپخوري

طرز تهيه :

شکر را در آب پرتقال ريخته سپس پوست پرتقال را ميزنيم و در يخچال مي گذاريم تا کماجدان يخ ببندد .

سپس شير را به آن اضافه کرده هم مي زنيم و مجددا در يخچال مي گذاريم و به مصرف مي رسانيم .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا