دسته‌بندی نشده

سس سوبیز

Imageمواد لازم :

پياز 200 گرم

شير هموژنيزه قدري

آب گوشت قدري

آرد سفيد 6 قاشق سوپخوري

كره 3 قاشق سوپخوري

خامه 2 قاشق سوپخوري

تخم مرغ 1 عدد

طرز تهيه :

پيازها را ريز خرد کرده با کره مدت پانزده دقيقه در کماجدان بپزيد ، وقتيکه آبش تمام شد ، آرد را رويش پاشيده پير يا آب گوشت را در آن ريخته همش بزنيد

سپس نمک و فلفل و جوز هندي خرد شده را در آن ريخته روي آتش بگذاريد و همش بزنيد سه ربع ساعت بعد از آن خامه و يا کره را بر سس فوق الذکر اضافه کرده سر سفره بياوريد

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا