دسته‌بندی نشده

زمان لازم برای بلانچ کردن انواع سبزیجات و روش انجام کار

فن بلانچ کردن مواد غذایی به همراه جدول زمان‌بندی

بلانچ کردن یک تکنیک آشپزی است که به کمک آن میتوانیم سبزیجات و برخی از مواد غذایی دیگر را با حفظ طعم و رنگ برای مدت طولانی تری مثلا برای حدود ۲ هفته نگهداری کنیم.

مواد لازم برای بلانچ کردن:

سبزیجات یا میوه های مورد نظر
آب
نمک (اختیاری)
یخ

روش انجام کار:

سبزیجات یا میوه ها را به خوبی بشویید و خرد کنید.
یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی حرارت زیاد قرار دهید تا به جوش آید.
کمی نمک به آب اضافه کنید (اختیاری).
سبزیجات یا میوه ها را به آب جوش اضافه کنید و زمان بگیرید.

بلانچ کردن سبزیجات

زمان بلانچ کردن برای انواع مختلف سبزیجات

زمان بلانچ کردن برای انواع مختلف سبزیجات و میوه ها متفاوت است. جدول زیر زمان های پیشنهادی را نشان می دهد:

سبزیجات یا میوه مورد نظر: زمان بلانچ کردن (دقیقه)
اسفناج 1-2
کلم بروکلی 2-3
گل کلم 3-4
هویج 3-4
لوبیا سبز 2-3
نخود فرنگی 2-3
قارچ 2-3
گوجه فرنگی 30-60 ثانیه
فلفل دلمه ای 2-3

پس از گذشت زمان مورد نظر، سبزیجات یا میوه ها را با آبکش از آب جوش خارج کنید و بلافاصله در آب سرد یخ زده فرو کنید.
سبزیجات یا میوه ها را در آب سرد یخ زده به مدت 1-2 دقیقه نگه دارید.
سبزیجات یا میوه های بلانچ شده را آبکش کنید و در ظرفی بریزید.

زمان بلانچ کردن سبزیجات

نکات مهم:

برای جلوگیری از له شدن سبزیجات، آنها را به اندازه های یکنواخت خرد کنید.
زمان بلانچ کردن را دقیق رعایت کنید تا سبزیجات یا میوه ها بیش از حد نرم نشوند.
سبزیجات یا میوه های بلانچ شده را می توان به صورت تازه یا منجمد استفاده کرد.

کاربردهای بلانچ کردن سبزیجات :

بلانچ کردن یک روش عالی برای حفظ طعم، رنگ و مواد مغذی سبزیجات است.
سبزیجات بلانچ شده را می توان برای تهیه انواع غذاها مانند سالاد، سوپ، خورشت و سس استفاده کرد.
سبزیجات بلانچ شده را می توان به صورت تازه یا منجمد برای استفاده در آینده نگهداری کرد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا