دسته‌بندی نشده

روش پخت نان هایدی فرانسوی با آموزش مرحله به مرحله

طرز تهیه نان هایدی

این نان در اصل نان شیر فرانسوی نام دارد که با اشکال متنوعی پخته می شود. برای دیدن آموزش طرز تهیه نان هایدی در منزل با ما همراه شوید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد نان ۴۵۰گرم(۴ پیمانه)
خمیر مایه فوری ۱ ق چ
شیر ولرم ۲۸۰گرم(۱پیمانه +۱/۳پیمانه)
شکر ۱ق غ
نمک ۲ق چ
کره ۵۰گرم

طرز تهیه نان هایدی

مراحل پخت نان هایدی در منزل

اول آرد شکر خمیر مایه نمک رو داخل ظرف باهم مخلوط میکنیم.
شیر رو به دمای ۴۰درجه میرسونیم در حدی که انگشت داخلش میزنیم نسوزه ولرم باشه به مواد خشک اضافه میکنیم مخلوط میکنیم.
بعد شروع به ورز دادن میکنیم خمیر که منسجم شد کره رو اضافه و یک ربع ورز میدیم.
داخل ظرف از قبل چرب شده قرار میدیم و دربش رو با سلفون می پوشونیم.
اصراف ظرف رو پارچه ضخیم میپیچیم. ۱ساعت و نیم استراحت کنه جاش گرم باشه بهتره.
بعد از این تایم هوای خمیر و میگیریم به ۸قسمت تقسیم میکنیم و چونه میگیریم. روشون پارچه میکشیم دوباره ۱۰ دقیقه استراحت میدیم.
مرحله بعد چونه هارو به شکل بیضی درمیاریم داخل سینی فر میچینیم با فاصله ۵ سانت روشون پارچه میکشیم دوباره ۱ساعت ونیم استراحت میکنن.

نوشته های مشابه

مراحل پخت نان هایدی در منزل

در نهایت روشون با قلمو شیر میمالیم بعد کمی آرد میریزیم و با تیغ روشون رو برش میزنیم.
حالا دیگه وقتشه برن داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۲۰ دقیقه. فر گازی ۱۹۰درجه و فربرقی ۱۷۵ درجه.
حالا یکی از خوشمزه ترین نونای صبحونه رو داری با طعم کره که هرچی از خوشمزگی و بافت خوبش بگم برات کمه. از دستش نده…

separator line

منبع : کیک و شیرینی شکوفه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا