دسته‌بندی نشده

روش پخت مرغ مالزیایی

روش پخت مرغ مالزیایی

8 عدد چیلی خشک شده
8 عدد پیازچه یا موسیر
4 حبه سیر
یک خلال زنجبیل
یک خلال گالانگال (حذف این مورد مشکلی در طعم غذا به وجود نمی آورد)
2 عدد گورگیاه
یک قاشق چای خوری دانه گشنیز
یک قاشق چای خوری زیره
یک قاشق چای خوری رازیانه
یک عدد مرغ چهار تکه شده
500 میلی لیتر شیر نارگیل
زردچوبه
یک قاشق چای خوری شکر سرخ
نمک

روش پخت مرغ مالزیایی

طرز تهیه :

مرغ را آب پز کنید . سپس آن را با دست تکه تکه کرده وکنار بگذارید .

شیر نارگیل را بعلاوه چیلی ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل ، گشنیز ، زیره و لیمو با هم مخلوط و بپزید .

سپس مرغ را به همراه نمک و شکر به آن اضافه کنید . آن را هم بزنید تا کاملا پخته شده و آب آن گرفته شود . زردچوبه را نیز در آخر به آن بیفزائید .

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا