دسته‌بندی نشده

روش پخت دلمه بادمجان حصیری

روش پخت دلمه بادمجان حصیری

روش پخت دلمه بادمجان حصیری

موادلازم:

بادمجان قلمی ۲عدد

پیازخلال شده ۱عدد

گوشت چرخی ۲۰۰گرم

سبزی دلمه۲ق غ (جعفری ترخون گشنیزشویدنعناع(خشک شده یاتازه)

زردچوبه نمک پودرپاپریکا به مقدارلازم

رب گوجه ۱ق غ

روغن به مقدارلازم

پنیر پیتزا به مقدارلازم

روش پخت دلمه بادمجان حصیری

طرزتهیه:

ابتدابادمجانهای ورقه شده راسرخ میکنیم وکنار میگذاریم بعد پیاز ویه حبه سیر راتفت داده

وقتی سبک شدگوشت چرخی رااضافه میکنیم گوشت که تفت داده شد نمک فلفل وزردچوبه ریخته وهم میزنیم درآخرهم سبزی های خشکمان رااضافه وکمی هم میزنیم وازروی حرارت برمیداریم

من یادم رفته بود رب گوجه بریزم شماحتما رب اضافه کنید حالا نوبت به پیچیدن بادمجانها میرسه ابتدادریک سینی دوورقه بادمجان رابصورت به اضافه روی هم میگذاریم ومقداری ازمواد گوشتی راوسط بادمجان میریزیم

وروی آن راکمی پنیر پیتزا ریخته خوب حالا یک درمیان بادمجان را روی هم میذاریم

وقتی قسمت آخر ورقه بادمجان را روی هم آوردیم با خلال دندان فیکسش میکنیم وبا فلفل دلمه ای وگوجه روی اونوتزیین می کنیم.

حالا همه بادمجانها رو توی ظرف مورد نظرتون بچینید وداخل فر 180 درجه بدون هیچ روغنی قراربدین چون بادمجان وگوشتمون روغن داره خودش روغن پس میده حدود20 دقیقه تا نیم ساعت براش کافیه بعد از فر دربیارین ونوش جان کنید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا