دسته‌بندی نشده

روش منجمد کردن خورشت و خوراکی های آبکی

چگونه انواع خورشت ها را به بهداشتی ترین روش ممکن فریز کنیم؟

فریز کردن مواد غذایی یکی از بهترین روش ها برای نگهداری طولانی مدت غذا و جلوگیری از هدر رفتن آن است. بسیاری از ما انواع گوشت و سبزی را برای تهیه راحت تر غذا فریزر می کنیم. ولی شاید فریز کردن خورشت که مخطوطی از سبزیجات و گوشت هس کمی متفاوت تر و بحث برانگیز تر باشد در ادامه شیوه هایی را برای فریز کردن ارائه میدهد که نه تنها طعم غذا عوض نشود بلکه طعم غذای تازه را بدهد. اگر به مقدار زیادی خورشت درست کرده اید، برای جلوگیری از هدر رفتن خورشت آن را به طریقه زیر فریز کنید.

برای منجمد کردن خورشت و خوراکی که آبکی هستند ، ابتدا آنها را درون یخچال قرار داده تا سرد شوند. قرار دادن یکباره حجم زیادی از مواد غذایی یا مواد غذایی داغ در فریزر، دمای فریزر را پایین می آورد و مدت زمان لازم برای انجماد افزایش می دهد که موجب فاسد شدن غذا خواهد شد.

پوستر خورشت های فریز شده

پس از سرد شدن صبر کنید که چربی غذا به صورت سفت شده و روی سطح مواد قرار گیرد. این چربی ها را از روی سطح غذا بردارید و دور بریزید. چربی ها بدلیل قابلیت بالای فساد پذیری از طول عمر غذاهای منجمد شده می کاهند.
سپس خورشت را به اندازه نیاز هر وعده خود در ظرف نگهدارنده سر بسته بریزید و درون فریزر بگذارید. ریختن خورشت در ظروف سر بسته از تغییر طعم و رنگ آن ها جلوگیری می کند.
روی هر ظرف فریز شده برچسب بزنید و روی آن تاریخ بسته بندی و نام مواد غذایی را بنویسید، تا آنها را به موقع استفاده کنید و از فاسد شدن آن ها جلوگیری شود.
خورش ها را تا سه ماه می توان درون فریزر نگهداری نمود اما بهتر است زودتر از این موعد این غذاها را مصرف کنید.

ترفند لازم برای فریز کردن خورش

نکات مهم برای نگهداری خورشت در فریزر

برای فریز کردن غذاها آن ها را به اندازه نیاز هر وعده خود بسته بندی کنید زیرا پس از باز شدن یخ مواد فریز شده فعالیت باکتری های داخل آن شروع می شود و یخ زدن مجدد آن سبب تغییر رنگ، بد بو شدن و فاسد شدن غذا می شود. برای فریز کردن غذاهای داغ صبر کنید تا خنک شوند و بعد آن ها را در فریزر قرار دهید. از ظروف نگهدارنده دردار پلاستیکی استفاده کنید.

حتماً بخوانید:

ظروف شیشه ای برای این کار مناسب نیستند، زیرا زمانی که در معرض تغییر دمای ناگهانی قرار بگیرند، ترک می خورند. اگر خورش ها را در اندازه های کوچک تر درون فریزر قرار دهید، سرعت یخ زدایی افزایش یافته ، از هدر رفت و دور ریز ماده غذایی هم جلوگیری می شود. بعد از آنکه خورشت را از فریزر خارج کردید و یخ آن ذوب شد، آن را به خوبی داغ کنید و نوش جان بفرمایید و از فریز کردن مجدد آن اجتناب کنید.

بهترین روش جهت فریز کردن خورش

بنابراین فریز کردن غذا و خورشت بهترین روش برای اینکه بتوانید از تولید پسماند غذا و هدر رفت آن ها جلوگیری کنید و آن ها را برای طولانی مدت نگه داری کنید. امیدوارم از محتوای خانه داری نهایت لذت را برده باشید و برای کسانی که به خانه داری علاقمند دوست هستند، میتوانید ارسال نمایید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا