دسته‌بندی نشده

روش طبخ چلو دیزی (پلو دیزی کاشانی)

روش تهیه دیزی پلو یا چلو دیزی خوشمزه و مخصوص سنتی

غذاهای محلی و سنتی با تنوع و فرهنگ خاص خود همیشه باب سلیقه و طبع افراد مختلف بوده ‌اند و طعم لذیذ و دلچسب این پلوی کاشانی نیز در تمام نقاط مختلف کشور معروف و پرطرفدار می باشد.

چلو دیزی که به نام پلو دیزی کاشانی نیز در میان مردم محلی کاشان معروف می باشد، یک پلوی خوشمزه و عالی با مخلوطی از گوشت و لوبیا چشم بلبلی است. البته شاید بتوان این غذا را کمی شبیه به غذاهای معروف لوبیا پلو و یا مرصع پلو دانست، اما طعم و عطر آن مخصوص مردم کاشان بوده و می توانید در وعده ناهار خود، یک غذای جدید و دلچسب را تهیه و سرو نمایید.

طرز تهیه چلو دیزی ساده و خوشمزه مرحله به مرحله

از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه می توان به پسته پلو، میگو پلو، نخود پلو، خلال پلو، تاک پلو، پلو کدو حلوایی، پلو اسفناج، قارچ پلو، پلو لیموزین، سبزی پلو با ماهیچه، شیرین پلو و… اشاره کرد.

طرز تهیه چلو دیزی کاشانی خوشمزه با گوشت

مواد لازم :

گوشت بره: ۴۰۰ گرم
برنج: ۴ پیمانه
لوبیا چشم بلبلی: یک و نیم پیمانه
روغن: به مقدار لازم
پیاز بزرگ: ۱ عدد
آب: ۳ لیوان
نمک و زردچوبه: به مقدار لازم

دستور پخت چلو دیزی کاشانی

مراحل پخت :

گام 1 پیاز را نگینی خرد و با کمی روغن در یک قابلمه سرخ کنید.
گام 2 گوشت را در اندازه های متوسط برش دهید.

حتماً بخوانید:

گام 3 سپس گوشت، لوبیا چشم بلبلی و آب را به مواد قابلمه اضافه و بگذارید بپزند.
گام 4 بعد از گذشت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه از پخت گوشت ها، برنج خیس شده را به مواد اضافه کنید.
گام 5 ادویه ها را نیز به قابلمه اضافه و مواد را مخلوط کنید.

طرز تهیه چلو دیزی کاشانی خوشمزه با گوشت

گام 6 حرارت قابلمه را کم کنید و مانند پخت برنج کته، آن را دم بگذارید.
گام 7 بعد از ۴۵ دقیقه چلو دیزی دم کشیده را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا