دسته‌بندی نشده

روش طبخ دوبلین کادل غذای محلی ایرلندی

روش تهیه دوبلین کادل

دستور پخت و روش تهیه‌ این غذای محلی مشهور و محبوب، بسیار راحت و سریع بوده و می توانید یک خوراک خوشمزه و عالی را برای وعده عصرانه پاییزی خود تهیه و آماده کنید. دوبلین کادل از ترکیب مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌ شود.

همچنین می توانید این مواد برای تهیه خوراک را در یک ظرف مناسب و یا قابلمه بچینید و در همان مدت زمان گفته شده بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا آماده شود. در زمان طبخ این غذای محلی، می توانید آب مرغ خوراک را با توجه به ذائقه غذایی خود تنظیم کنید. می ‌توانید هم تا زمان خشک شدن آب خوراک آن را طبخ نمایید و یا آب دار، حرارت را خاموش کنید.

از دیگر انواع غذاهای محلی و خوشمزه می توان به خوراک گوشت و کلم بروکلی، گراتن پاستا، پلو اسپانیایی اروز تاپادو، برگر ماهی، پنینی مرغ، استیک آبدار، فسیلی کربونارا، جامبو با مرغ، گریل چیکن پنه و… اشاره کرد.

دوبلین کادل غذای ایرلندی

طرز تهیه دوبلین کادل؛ غذای ملی کشور ایرلند

مواد لازم :

کالباس گوشت: ۱۰۰ گرم
سوسیس: ۱۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
هویج: ۲ عدد
جعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری
آب گوشت: نصف لیوان
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دوبلین کادل غذای ایرلندی

مراحل پخت :

گام 1 سیب زمینی ها را پوست کرده و در اندازه های مربعی متوسط خرد کنید.
گام 2 پیاز و هویج ها را نیز حلقه ای خرد و آماده کنید.
گام 3 سوسیس ها را بر روی حرارت ملایم، کمی سرخ کنید.

حتماً بخوانید:

گام 4 در کف ظرف فر، ابتدا پیاز و هویج های خرد شده را بچینید و پر کنید.
گام 5 سپس سوسیس ها، سیب زمینی و کالباس های خرد شده را لایه لایه در ظرف بچینید.
گام 6 آب گوشت را اضافه و بر روی مواد بریزید تا مزه دار شود.
گام 7 سپس جعفری خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید.

دوبلین کادل غذای ایرلندی

گام 8 فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی ‌گراد تنظیم نمایید و صبر کنید کمی گرم شود.
گام 9 ظرف فر را با فویل بپوشانید و آماده کنید.
گام 10 سپس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید تا آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا