دسته‌بندی نشده

روش طبخ جامبو با مرغ یا پاستا شلز

طرز تهیه جامبو با مرغ

جامبو با مرغ یا پاستا شلز نوعی پاستا خوشمزه است که ظاهری شبیه به پاستا شکم پر دارد. این غذای بانمک مناسب تولدها، مهمانی ها و جشن های خانوادگی است. مواد اولیه برای تهیه جامبو مرغ، پاستای صدفی بزرگ، مرغ، اسفناج، ادویه ها و سبزیجات دلخواه است.

برای خوشمزه تر کردن جامبو با مرغ باید از سس مارینارا استفاده کنید. وقتی این سس به خرد پاستا و محتویات آن برود عطر و بوی خاصی بلند می کند که این غذا را لذیذتر از آنچه که هست می کند. برای درست کردن یک سس مخصوص جامبو با مرغ کافی است ۴ تا ۵ عدد گوجه فرنگی بزرگ را داخل مخلوط کن قرار داده و پوره کنید. سپس آن ها را همراه با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون سرخ کرده و با پیاز سرخ شده و یک قاشق مربا خوری سیر تفت بدهید. به سس اجازه غلیظ شدن بدهید و سپس کمی سبزی معطر به آن بیفزایید. سس مارینارا خوش عطر شما آماده است.

فوت و فن تهیه پاستا و ماکارونی

اگر خیلی در خوب درآوردن پاستا جامبو با مرغ ماهر نیستید حتما به توصیه های زیر عمل کنید:

پاستا را زیر ده دقیقه بجوشانید.
برای درست کردن سس مخصوص ماکارونی می توانید یک قاشق غذاخوری از آب نمک ماکارونی پخته شده را به آن اضافه کنید.
بعد از مخلوط کردن سس با ماکارونی یک قاشق دیگر از آب شور ماکارونی و پاستا به آن بیفزایید.
می توانید به جای افزودن نمک یک قاشق غذاخوری آبلیموی ارگانیک به آب پاستای در حال پخت بیفزایید.
برای افزایش سدیم غذا در هنگام سرو کمی پودر آویشن و ریحان خشک شده روی آن بریزید.
برای اینکه رشته های ماکارونی و پاستا به یکدیگر نچسبند باید از یک قابلمه بزرگ استفاده کنید و به اندازه کافی در آن آب بریزید تا ماکارونی و پاستا فضای کافی برای چرخش آزادانه و پخت را داشته باشد.

طرز تهیه جامبو با مرغ

از انواع دیگر انواع پاستا می توان به : گریل چیکن پنه ، فتوچینی با میگو ، پاستا پنه با سس آرابیاتا و ماکارونی و خامه اشاره کرد.

مواد لازم :

پاستا صدفی : حدود 18 عدد یا 450 گرم
پنیر ریکوتا : 400 گرم
پنیر پارمزان رنده شده : 1/4 فنجان
تخم مرغ : 1 عدد
اسفناج درشت خرد شده : 2 فنجان
مرغ پخته و خرد شده : 1 فنجان
پنیر پیتزا : 2 فنجان
سس مارینارا : 3 فنجان
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
آویشن : به مقدار لازم

فوت و فن تهیه پاستا و ماکارونی

مراحل پخت :

گام 1 فر را روی 176 درجه سانتیگراد قرار دهید.
گام 2 پاستا را طبق دستور روی بسته به مدت 10 دقیقه در آب جوش بپزید تا آل دنته شود.
گام 3 سپس با آب سرد آبکشی کنید و کنار بگذارید.
گام 4 تخم مرغ را در کاسه ای بشکنید و کمی هم بزنید.
گام 5 سپس پنیر ریکوتا، پنیر پارمزان، اسفناج خرد شده و مرغ پخته را به تخم مرغ اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
گام 6 یک ظرف مستطیلی پیرکس یا سرامیک آماده کنید.
گام 7 1 فنجان از سس مارینارا را کف ظرف بریزید.
گام 8 حدود 2 قاشق غذاخوری از ترکیب ریکوتا را داخل هر پاستا بریزید.
گام 9 پاستاهای صدفی را داخل ظرف روی سس ها بچینید.
گام 10 باقیمانده سس مارینارا را روی پاستاها بریزید.

پوستر جامبو با مرغ

گام 11 روی ظرف را با فویل بپوشانید.
گام 12 سپس ظرف را به مدت نیم ساعت داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.
گام 13 بعد از نیم ساعت فویل را از روی ظرف بردارید.
گام 14 روی پاستاها پنیر پیتزا بپاشید و بدون فویل به مدت 5 الی 10 دقیقه بپزید تا پنیر کاملا آب شود.

منبع : غذالند

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا