دسته‌بندی نشده

روش تهیه کیک اسفناج

، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

کیک اسفناج

کیک اسفناج

برگ اسفناج (پاک و خردشده) 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شکر (نرم و دانه ریز) 150 گرم
روغن مایع 125 میلی لیتر
وانیل مایع 1 قاشق چای خوری
آرد گندم (الک شده) 310 گرم
بیکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
روغن جامد مقداری برای چرب کردن
خامه (فرم گرفته) مقداری برای تزیین
پودر پسته مقداری برای تزیین

برگ های اسفناج را با گوشت کوب برقی بکوبید تا کاملاً به صورت پوره درآید؛ در ظرفی، تخم مرغ و شکر را بریزید؛ مواد را با همزن برقی، هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛

روغن مایع را به مخلوط بالا اضافه کنید؛وانیل را نیز به آن بیفزایید؛

در ظرفی دیگر، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کرده، سپس آن را به تدریج و طی دو مرحله به مخلوط تخم مرغ بیفزایید و هم بزنید؛ در آخر، پوره اسفناج را اضافه کرده و مجدداً مخلوط کنید؛

در سینی فر 40*30 سانتی متری کاغذ روغنی انداخته و آن را با روغن جامد کمی چرب کنید؛ مایه کیک را در سینی فر چرب شده بریزید و به مدت تقریبی 25 دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده روی حرارت 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا بپزد؛

کیک را از فر خارج کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه در دمای محیط بماند تا خنک شود. اطراف کاغذ روغنی را با چاقو از سینی جدا کرده و کیک را برداشته، از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس آن را به مدت 30 دقیقه روی توری سیمی قرار دهید تا خنک شود؛

بعد اون روی آن خامه مالیده و کیک را به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید، سپس به صورت دلخواه برش دهید و با پودر پسته تزیین و سرو کنید.

دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا