دسته‌بندی نشده

روش تهیه کیش ژامبون پنیری

کیش ژامبون پنیری را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

کیش ژامبون پنیری

کیش ژامبون پنیری

مواد اولیه : برای 6 نفر


خمیر نان 1 چانه (ترجیحا بربری)
ژامبون گوشت 1 و نیم لیوان (خرد شده)
پنیر چدار 1 و نیم لیوان (رشته شده)
تخم مرغ 4 عدد
شیر 1 لیوان (1 درصد چربی)
ادویه نصف قاشق چایخوری (فرانسوی یا مخلوط آویشن،فلفل،پودر سیر و پودر پیاز)
فلفل 1/4 قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری

کیش ژامبون پنیری


1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتی گراد) داغ کنید.


2. خمیر نان را با وردنه باز کرده و ظرف نچسبی را چرب کنید و خمیر را داخل آن قرار داده و اضافه آن را جدا کنید.داخل خمیر ابتدا مقدار کمی پنیر بریزید سپس ژامبون گوشت و سپس بقیه پنیر را بچینید. تخم مرغ ها را با شیر، ادویه ، نمک و فلفل هم بزنید. مخلوط را روی پنیر بریزید.


3. کیش را روی سینی فر داخل فری که از قبل داغ کرده اید قرار دهید 30 تا 35 دقیقه بپزید. سپس دمای فر را تا 375 درجه فارنهایت (190 درجه سانتی گراد) بالا ببرید و 5 تا 6 دقیقه دیگر تا زمانی که روی کیش پف کند و طلایی شود و خلال دندانی که در وسط آن فرو می کنید تمیز بیرون بیاید در فر بپزید.


4. بگذارید 10 دقیقه قبل از برش دادن و سرو کردن خنک شود. این کیش مکمل غذایی برای یک وعده صبحانه ناهار است یا می توان آن را کنار میوه های فصل برش خورده سرو کرد.

کیش ژامبون پنیری

نکات:


1)این کیش را با خمیر تارت یا سایر نانها میتوان طبخ کرد
2)در صورت تمایل به جای ژامبون از گوشت پخته و ریش شده یا مرغ پخته و ریش شده استفاده کنید.
3)این غذا به صورت اصلی فرانسوی بوده و داخل آن از گوشت دودی و ادویه مخصوص فرانسوی استفاده میشود

ژامبون (Jambon) چیست؟

ژامبون (به فرانسوی: Jambon)‏، نوعی غذاست که از گوشت ران حیوانات خصوصاً خوک پرواری تهیه می‌شود و می‌تواند تازه و یا به وسیله دود پخته شده و به آن نمک و مواد نگهدارنده زده شده باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا