دسته‌بندی نشده

روش تهیه کراکت ماهی و سیب زمینی

روش تهیه کراکت ماهی و سیب زمینی، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

 روش تهیه کراکت ماهی و سیب زمینی

روش تهیه کراکت ماهی و سیب زمینی

سيب زميني بزرگ 2 عدد

ماهي 100 گرم

شويد خورد شده 3 ق غ

پنير فتا 50 گرم

تخم مرغ 1 عدد

پودر تخم گشنيز نصف ق چ

پودر خردل ربع ق چ

نمك و فلفل

تخم مرغ 2 عدد

آرد سوخاري يك و نيم ليوان

سیب زمینی ها رو در مایکروفر کبابی کنید. یا اینکه به این شیوه توی فر کبابش کنید.پوست گرفته و لهشون کنید.

من از ماهی سالمون استفاده کردم و به این شیوه پختمش ولی شما میتونید از هر نوع ماهی ای که در دسترس دارید استفاده کنید.

ماهی ها رو به قطعات ریز خورد کرده و روی سیب زمینیها توی ظرف بریزید.

تخم مرغ و شوید و پنیر رو اضافه میکنیم.

پنیرش میتونه هر نوع پنیر سفیدی باشه. فتا یا لیقوان یا لاکتیکی یا …

ادویه ها و نمک رو هم اضافه میکنیم.

البته اگر پنیر شما خیلی شوره بهتره نمک رو حذف کنید.

تمام مواد رو با چنگال مخلوط میکنیم.

پنیر هم با همین حرکات چنگال خورد شده و با مواد مخلوط میشه پس نیازی نیست از قبل تیکه تیکه اش کنیم.

با ابعاد دلخواه و به اشکال دلخواه بهشون فرم میدیم. من با این میزان 12 عدد کراکت درست کردم.

تخم مرغها و آرد سوخاری رو در دو کاسه میریزیم.

هر کراکت رو اول در آرد سوخاری و بعد در تخم مرغ و بعد مجددا در آرد سوخاری میغلتونیم.

میتونید حتی برای اینکه کاور کرانچیش کلفت تر باشه؛ مرحله غلتوندن در تخم مرغ و آرد سوخاری رو یک بار دیگه هم تکرار کنید.

به همین ترتیب همه کراکت ها رو آماده میکنیم.

در این مرحله شما میتونید کراکتها رو در زیپ لاک قرار داده و فریز کنید برای بعدها.

ولی به نظر من فریز کردن غذاها کار جالبی نیست. پس بهتره همین الان سرخشون کنیم.

کراکتها رو با حوصله در حمام روغن سرخ میکنیم.

اگر حرارت خیلی زیاد نباشه؛ کراکتها فرصت کافی برای مغزپخت شدن رو خواهند داشت.

یه کاور کاملا کرانچی که با هر گاز صدای قرچ قرچش شنیده میشه… یه مغز نرم و معطر و خوشمزه … کراکتها موجودات خوشمزه ای هستند؛ حالا با هر پنیری میخواد باشه!

خواص سیب زمینی:

  • سیب زمینی سرشار از بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین آ) است که وقتی پخته می‌شود به آسانی جذب می‌شود.
  • مهم‌ترین ماده اصلی موجود در سیب زمینی نشاسته‌ است که معمولاً ۹ تا ۲۵ درصد آن را تشکیل می‌دهد، از این رو برای تامین انرژی ماده مفیدی است
  • سیب زمینی در بین سبزیجات حاوی ویتامین ث بالایی است و برای تامین ویتامین ث مورد نیاز برای جلوگیری از خونریزی لثه مفید است، ولی نکته بسیار مهم این است که در اثر ماندن در انبار و پخت نامناسب مقدار زیادی از ویتامین ث آن به هدر می‌رود.
  • سیب زمینی حاوی مقدار زیادی ویتامین ب۶ است. یک فنجان سیب زمینی پخته ۲۱ درصد ب۶ مورد نیاز روزانه شما را تامین می‌کند.
  • سیب زمینی مهم‌تر از هر چیز منبع نشاسته (کربوهیدرات) و همچنین مقداری مواد معدنی مانند پتاسیم و کلسیم است.
  • سیب زمینی علاوه بر ویتامین ث حاوی مواد مفید دیگری مثل پتاسیم، فسفر، آهن و منیزیم است.
  • سیب زمینی به‌علت داشتن ویتامین C زیاد برای مقابله با بیماری اسکوربیت به‌کار می‌رود‌.
  • سیب زمینی دارای آنزیم مهار‌کننده می‌باشد. بنابراین ضد سرطان و ضد ویروس است مخصوصاً سیب زمینی در این مورد از شیر یا سویا قوی‌تر است‌.
  • پوست سیب زمینی مانند پوست میوه‌ها و سبزیجات دارای ماده آنتی اکسیدان است بنابراین از پیر شدن سلول‌ها و نیز از بوجود آمدن سلول‌های سرطانی جلوگیری می‌کند‌.
  • سیب زمینی بهترین دارو برای آنهائی است که بدنشان اسیدی است و اینگونه اشخاص باید سیب زمینی را با پوست و با بخار پخته و بخورند زیرا سیب زمینی آب پز و سرخ شده برعکس سیب زمینی با بخار پخته شده تولید اسید در بدن می‌کند‌.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا