دسته‌بندی نشده

روش تهیه پیراشکی گوشت پنیری در منزل

تهیه پیراشکی گوشت پنیری را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

تهیه پیراشکی گوشت پنیری

تهیه پیراشکی گوشت پنیری

مواد اولیه : برای 4 نفر


پنیر چدار 1پیمانه یا بیشتر
پودر سیر به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
زعفران 5قاشق غذاخوری
کره به میزان لازم
دارچین 2قاشق چایخوری
پودر موسیر به میزان لازم
گوشت قرمز 700گرم


مواد خمیر :

آرد 2ونیم پیمانه
شکر 1قاشق چایخوری
نمک 1قاشق چایخوری
مخمر 2ونیم قاشق چایخوری (پودری)
پودر پیاز 1قاشق غذاخوری
آب 1پیمانه
چوب شور به میزان لازم


طرز تهیه:


ابتدا آرد و نمک را مخلوط کرده و 3بار آنها را الک کنید.پودر مخمر را با آب گرم (1پیمانه)مخلوط کرده و 15دقیقه صبر کنید تا مخمر عمل بیاید.


آرد را روی میز کار ریخته و مخلوط آبگرم و مخمر را وسط آن بریزید و شکر را نیز به مخلوط اب گرم اضافه کرده و از اطراف آرد را به داخل پاشیده و شروع به درست کردن خمیر کنید.پودر پیاز خشک را نیز به خمیر اضافه کرده و تا حد ممکن آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نان عمل بیاید.(در صورت نیاز داشتن مقداری آب یا آرد نیز به خمیر اضافه کنید.


خمیر را داخل ظرف آرد پاشی شده قرار داده و روی آن یک حوله نم دار قرار داده و 30دقیقه تا 1ساعت اجازه دهید در مکان گرمی پف کند.خمیر باید به حجم دوبرابر اولیه برسد.


گوشت را به صورت ورقه های بسیار نازک برش داده و با بیفتک بکوبید.سینی فر را کاملا چرب کنید.همه ادویه ها را کمی در کره تفت داده و گوشتها را به آنها افزوده و کمی تفت دهید تا ادویه و گوشت مخلوط شود.


حال گوشت را داخل سینی چیده و روی آن را با کره کاملا چرب کنید(میزان کره باید زیاد باشد)سینی را داخل فر گرم شده قرار داده و نیم ساعت اجازه دهید گوشت بپزد.بعد از استراحت خمیر آن را روی سطح آردپاشی شده باز کرده و به اندازه گردو از آن جدا کنید و بع شکل لوله ای در آورید.


خمیر را پهن کرده و مقداری از گوشت کبابی شده را روی آن قرار داده و پنیر چدار اضافه کنید.خمیر را دوباره رول کرده و داخل سینی فر چرب شده قرار دهید .مقداری چوب شور را پودر کرده و روی خمیر بریزید(اختیاری)مقداری آب داغ و نمک را مخلوط کرده و روی خمیر ها کمی اسپری کنید و اجازه دهید 2تا10دقیقه خمیر داخل سینی استراحت کند.


خمیر را داخل فر داغ(با دمای 180درجه سانتی گراد)به مدت 10دقیقه بپزید

خواص پودر سیر :

پودر سیر علیه فشارخون

* سیر یکی از گیاهان دارویی بسیار پرخاصیت است که می‌تواند به کاهش و تنظیم فشارخون، کاهش غلظت خون، کاهش کلسترول خون و تقویت کبد کمک کند.

* سیر حاوی ویتامین‌های A،B و C است و به هضم غذا کمک می‌کند. بیشتر این خواص، در سیر تازه و بودار پیدا می‌شوند و پودر کردن آن، تا حد زیادی خواصش را هم از بین می‌برد.

یادآوری: اگر شما جزو طرفداران ادویه پودر سیر هستید و می‌خواهید کمی از خاصیت‌های سیر هم با مصرف پودر سیر به بدنتان برسد، باید خودتان سیر را با پوسته رویی آن خشک کنید و درست پیش از مصرف، مقداری از سیر خشک‌شده را آسیاب و در مراحل پایانی پخت، به غذایتان اضافه کنید.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا