دسته‌بندی نشده

روش تهیه و پخت سوهان توری در منزل مناسب پذیرایی عید ۹۸

دستور آشپزی سوهان مشبک یا توری

دستورهای مختلفی ازاین شیرینی یا سوهان با مقدارهای مختلف و روش پخت متفاوت امتحان کردم تا بالاخره مقدار و روش صحیح پخت رو بدست آوردم . برای دیدن این آموزش با دلگرم همراه شوید.

روش تهیه و پخت سوهان توری در منزل مناسب پذیرایی عید ۹۸

طرز تهیه سوهان توری طعمی عالی و شکلی زیبا

مواد لازم جهت تهیه سوهان توری

  • (پودر بادام یا گردو یا کنجد)از هرکدوم دوست دارید میتونید استفاده کنید
  • من کنجد زدم…..۶۰ گرم
  • کره……..۵۰ گرم
  • شکر……..۱۱۰ گرم
  • آرد………۳ ق غ خوری
  • خامه……..۲ ق غ خوری
  • زعفران…..یک ق غ خوری غلیظ

طرز تهیه سوهان توری یا مشبک

  1. ابتدا کره را روی حرارت ملایم بزارید تا آب شود سپس شکر را اضافه کنید کاملا شکر و حل کنید زعفران را بریزید و خامه مرتب هم بزنید تا یکدست شود از روی حرارت بردارید آرد و پودر بادام یا کنجد را اضافه کنید تا یکدست شود .
  2. فر را از قبل گرم کنید . دمای فر را ۲۰۰ درجه بزارید
  3. (این نکته خیلی مهمه دمای فر باید زیاد باشد این حرارت حالت جوشیدن داره که وقتی بپزد حالت توری سوهان ایجاد میشود.)
  4. سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و دوباره چرب کنید با ق چ خوری با فاصله حداقل ۵ سانت بریزید از مواد بزارید تو فر خیلی زود شروع به حباب زدن و جوشیدن در فر میکند پس بالای سر فر بایستید ۵ تا ۱۰ دقیقه نهایتا آمادست به محض اینکه دور سوهان تیره شد بردارید
  5. وقتی از فر خارج کردید بزارید کاملا سرد شود بعد از کاغذ روغنی به آهستگی جدا کنید.
  6. ماندگاری این سوهان به دلیل داشتن کره یک هفته بیشتر نیست ولی میتونید برای ماندگاری بیشتر مثل قنادی ها از روغن به جای کره استفاده کنید که البته با کره طعم بهتری داره

لذت آشپزی با دلگرم :

آموزش تهیه ی شیرینی زبان بامزه و خوشمزه

دستور تهیه ی شیرینی آرد نخودچی بدون نیاز به فر

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا