دسته‌بندی نشده

روش تهیه مرغ ترش ناردون

مرغ ترش ناردون ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

مرغ ترش ناردون

مرغ ترش ناردون

دستور پخت مواد لازم برای 2 نفر:

مرغ 3 تیکه
زرشک 1/2 پیمانه
دانه انار 1پیمانه
رب انار 1 پیمانه
ناردون 1 پیمانه بدلخواه
روغن به میزان کافی
پیاز 1 عدد
سیر 4 حبه

در ابتدا مرغ رو به همراه پیاز خوردشده و سیر گذاشتم به ارامی پخت سپس تو یه ظرف دیگه رب انار و روغن تفت دادم و بهش پودر ناردون که همون انار خشک شده و پودر شده است رو به همراه زرشک و دانه های انار اضاف کردم شیرینی و ملسی این خورشت دست شماست و قتی که اماده شده

ریختمشون روی مرغهای پخته شده که ابی نداشت یه خورده که به خورد مرغ رفت سرو کردم پلو هم پلو با ته چین زعفرانی که تو قالب سلیکونی ژله درستیدم تو ماکروفر منتها روشو فویل کشیدم

که که پلو خوب بپزه و بعد برش گردوندم لازم بذکر اضاف کردن دانه انار بدلخواه یا زرشک اما اصل این غذا با ناردون بعضی از شمالی ها داخلش انواع الوچه هارم اضافه میکنند.

منبع : دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا