روش تهیه كيفسکی
روش تهیه كيفسکی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.
روش تهیه كيفسکی
سينه مرغ بدون استخوان ١عدد
كره ٣٠ گرم
جعفري و ترخون ١قاشق غذاخوري
رنده پوست ليمو ترش
ابليمو نمك و فلفل و پودر سير
كره رو ميگذاريم تا به دماي اتاق برسه و نرم شه جعفري و ترخون رو خورد ميكنيم همه مواد رو با هم مخلوط كرده و داخل كيسه فريزر مواد روبه شكل لوله درمياريم و حدود يك ربع ميذاريم تو فريزر تا يخ بزنه
سینه مرغ را شسته، خشک ميكنيم. به کمک یک چاقوی کوچک و تیز از قسمت بالای سینه مرغ شکاف کوچک ولی عمیقی در سینه مرغ ایجاد ميكنيم
و چاقو را داخل شکاف ميچرخانيم تا در قسمت میانی سینه فضا باز شود.نصفي از مخلوط كره رو داخل شكم سينه كه برش داديم ميگذاريم و با خلال دندون فيكسش ميكنيم تا موقع سرخ كردن كره به بيرون تراوش نكنه و روي سينه نمك و فلفل ميزنيم
تابه رو روي حرارت زياد قرار داده و ٢ قاشق غذاخوري روغن داخلش ريخته و ميگذاريم تا كاملا تابه داغ شه تا جايي كه نزديك به دود كردن روغن برسه بعد سينه رو از سمت رو كه ضخيم تره داخل تابه گذاشته بعد از ٢ دقيقه حرارت رو تقريبا كم كرده و ٢ دقيقه با اين دما ميذاريم تا بپزه بعد برميگردونيمش و دوباره حرارت رو زياد كرده و همون كارو تكرار ميكنيم بعد از سرخ شدن باقي كره رو روي سينه ميريزيم
دلگرم