دسته‌بندی نشده

روش تهیه كيفسکی

روش تهیه كيفسکی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روش تهیه كيفسکی

روش تهیه كيفسکی

سينه مرغ بدون استخوان ١عدد
كره ٣٠ گرم
جعفري و ترخون ١قاشق غذاخوري
رنده پوست ليمو ترش
ابليمو نمك و فلفل و پودر سير

كره رو ميگذاريم تا به دماي اتاق برسه و نرم شه جعفري و ترخون رو خورد ميكنيم همه مواد رو با هم مخلوط كرده و داخل كيسه فريزر مواد روبه شكل لوله درمياريم و حدود يك ربع ميذاريم تو فريزر تا يخ بزنه

سینه مرغ را شسته، خشک ميكنيم. به کمک یک چاقوی کوچک و تیز از قسمت بالای سینه مرغ شکاف کوچک ولی عمیقی در سینه مرغ ایجاد ميكنيم

و چاقو را داخل شکاف ميچرخانيم تا در قسمت میانی سینه فضا باز شود.نصفي از مخلوط كره رو داخل شكم سينه كه برش داديم ميگذاريم و با خلال دندون فيكسش ميكنيم تا موقع سرخ كردن كره به بيرون تراوش نكنه و روي سينه نمك و فلفل ميزنيم

تابه رو روي حرارت زياد قرار داده و ٢ قاشق غذاخوري روغن داخلش ريخته و ميگذاريم تا كاملا تابه داغ شه تا جايي كه نزديك به دود كردن روغن برسه بعد سينه رو از سمت رو كه ضخيم تره داخل تابه گذاشته بعد از ٢ دقيقه حرارت رو تقريبا كم كرده و ٢ دقيقه با اين دما ميذاريم تا بپزه بعد برميگردونيمش و دوباره حرارت رو زياد كرده و همون كارو تكرار ميكنيم بعد از سرخ شدن باقي كره رو روي سينه ميريزيم

دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا