دسته‌بندی نشده

روش تهیه شیرینی نارگیلی وگردویی خانگی

روش تهیه شیرینی نارگیلی وگردویی خانگی

روش تهیه شیرینی نارگیلی وگردویی خانگی

مواد لازم:

زرده تخم مرغ………..3عدد

نوشته های مشابه

پودر قند……………1پیمانه الک کرده

گردوی خرد شده…………..1/5 تا 2 پیمانه(من 1/5 ریختم)

آرد…………1 قاشق سوبخوری سر صاف پیمانه ها

روغن مایع…………1 قاشق چایخوری پیمانه ها

وانیل شکری………1/4 قاشق چایخوری اگر خالص باشد 1/8 ق چ

طرز تهیه:

زرده ها را در ظرفی کوچک ریخته (وقتی ظرف کوچک باشد بهتر پف میکند)+پودر قند+وانیل و5تا8 دقیقه خوب همزده(اگر خوب همنزده وقتی در فر میره شیرینی پخش میشه ولی اگر تا جایی که کشداروکرمی رنگ بشه همزده شرینی پفکی میشه)

حالا روغن ریخته +آرد و گردو وبا لیسک آروم همزده در سینی فر کاغذ روغنی انداخته و 1 قاشق چایخوری از مواد برداشته و با فاصله در سینی گذاشته

ورویش را خلال پسته یا پودرپسته پاشیده(سایز طبیعیش همینه ولی اگر بزرگتر خواستید کمی بیشتر بریزید ودر فر از ده دقیقه قبل گرم 150 درجه سانتیگراد 10 تا 12 دقیقه باشد

5دقیقه اول درفر را باز نکنید که شیرینی سوراخ سوراخ میشه وقتی آماده شد صبر کنید سرد که شداز کاغذ جدا کنید دما در فرهای مختلف فرق دارد من بعضی وقتها که خونه مامانم درست میکنم

سر 8 دقیقه آماده میشه پس باید حواستون جمع باشه

روش تهیه شیرینی نارگیلی وگردویی خانگی

روش دوم :

مواد لازم:

سفیده تخم مرغ………..3عدد

شکر…….1پیمانه سرخالی

پودر نارگیل……….1/5 پیمانه

آبلیمو………….1 قاشق چایخوری

روغن مایع……….1/4 پیمانه سرخالی

طرز تهیه:

سینی فر رو کاغذ انداخته وچرب کنید توی قابلمه شکر+سفیده مخلوط کنید وروی حرارت ملایم مدام همزده تا شکر حل بشه حرارت نباید زیاد باشه که سفیده پخته میشه

+آبلیمو و روغن همزده +پودر نارگیل رو کم کم میریزیم وهمزده حالا ازروی گاز بردارید وگذاشته تا خنک بشه بعد در قیف بدون ماسوره ریخته ودر سینی فر

بافاصله ریخته (میشه با قاشق هم این کار را کرد)

و رویش پودر پسته پاشیده ودر فر از ده دقیقه قبل گرم 150 درجه سانتی گراد 10 تا 15 دقیقه وقتی آماده شد گذاشته سرد بشه کمی (خیلی نذارید که دیگه خشک بشه هااااااااااا)بعد جدا کنید و سریع در ظرف در دار گذاشته تا4-5 روز خوب میمونه………

باز هم میگم دمادر فرهای مختلف فرق دارد مواظب باشید

نکته طلایی:

1-هر چی مخلوط نارگیلی که از روی حرارت برداشتیم خنک تر باشه شیرینی درفر بهتر پف میکنه در غیراینصورت شیرینی پخش میشه

2-دمای فر اگر بیش از حد داغ داغ باشه شیرینی توخالی در میاد

3-اگر شکر این شیرینی زیاد بشه ،روی شیرینی ترک میخوره بعد پخت

منبع: سراشپز صورتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا