دسته‌بندی نشده

روش تهیه دسر قویماق یا قویماخ

طرز تهیه قویماق تبریز آسان خوشمزه

برای تهیه کردن این دسر عالی باید از آرد گندم، شکر، کره و… استفاده کنید که هر یک از این مواد طبیعی بسیار سالم و مقوی هستند. به همین دلیل می توانید هم در سفره مهمانی خود تنوع خاصی بدهید و هم یک دسر خوشمزه و انرژی بخش و کاملا سالم را تدارک ببینید.

اگر می خواهید که این دسر تبریزی را مقوی تر و خوشمزه تر کنید، می توانید کمی مغز گردو و یا پودر نارگیل به آن اضافه کنید تا فواید و خواص این دسر دوبرابر شود. به دلیل طعم شیرین این دسر، معمولا در وعدغ صبحانه نیز می توانید میل کنید. وجود آرد و کره در این غذا باعث فراهم کردن کالری بالا آن شده است. از این رو این دسر برای افراد لاغر و ضعیف بسیار مناسب می باشد و به عنوان یک دسر مقوی بسیار عالی است.

دستور پخت قویماق ( کاچی)

نوشته های مشابه

از دیگر انواع غذاها و دسرها که می توانید به راحتی در منزل طبخ و سرو کنید می توان به ساج کباب، دلمه کلم برگ، خورش مرغ، خوراک زبان، دسر ماست و هویج ، دسر بستنی و دسر بیسکویتی اشاره کرد.

مواد لازم :

آرد گندم: ۵۰ گرم
شکر: ۱ لیوان
کره: ۲۰۰ گرم
زعفران و زردچوبه: به میزان لازم

حتماً بخوانید:

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا کره را در یک قابلمه بریزید و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا آب شود.
گام 2 سپس آرد را مرحله مرحله اضافه کنید و کمی تفت دهید تا آرد طلایی شود.
گام 3 سپس زردچوبه و کمی آب جوش به قابلمه اضافه و مخلوط کنید.

چگونه قویماق درست کنیم؟

گام 4 شکر و زعفران را نیز به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
گام 5 بعد از گذشت حدود ۲۰ دقیقه، بعد از سفت شدن قویماق، اجاق گاز را خاموش کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا