دسته‌بندی نشده

روش تهیه خورش پسته کوهی به روش مردم کرمانشاه

طرز تهیه خورش پسته کوهی

پسته کوهی دارای خواص و فوایدی چون تقویت استخوان ‌ها، درمان کم خونی، تقویت سیستم ایمنی بدن، حفظ سلامت پوست و مو، تقویت حافظه و… می باشد. همچنین افرادی که طرفدار سرو غذاهای گیاهی نیز می باشند، می توانند گوشت قرمز را در رسپی این غذا حذف کرده و خورش پسته کوهی را کاملاً گیاهی و مقوی طبخ و سرو کنند.

روش طبخ این خورش خوشمزه محلی بسیار ساده و آسان بوده و در زمان بسیار کوتاهی آماده می شود. می توانید خیلی سریع و آسان این غذای مقوی و سالم را در منزل طبخ و سرو کنید.

از دیگر انواع خورش های محلی و خوشمزه می توان به خورش قارچ و مرغ، خورش مرغ کاری، خورش نخود فرنگی، خورش کاری ویندالو، پامادور خورش، خورش بادمجان گوده، خورش غورابه، مرجو خورش و… اشاره کرد.

طرز تهیه خورش پسته کوهی

مواد لازم :

ونوشک: ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
آب جوش: نصف پیمانه
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری
نمک، زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل پخت :

گام 1 ابتدا دانه های ونوشک را پاک کرده و بشویید و در آبکش بریزید.
گام 2 در یک قابلمه کمی ریخته و گوشت چرخ کرده را با شعله کم تفت دهید.
گام 3 سپس پیاز را نگینی خرد کرده و به گوشت اضافه و سرخ کنید.

طرز تهیه خورش پسته کوهی

گام 4 رب گوجه فرنگی، آب جوش، زعفران و ادویه ها را اضافه کنید.
گام 5 بعد از یک ربع دیگر، ونوشک را به مواد قابلمه اضافه و ۴۵ دقیقه بگذارید تا خورش آماده شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا