دسته‌بندی نشده

روش تهیه بيسكوييت پلنگی

تهیه بيسكوييت پلنگی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

بيسكوييت پلنگی

بيسكوييت پلنگی

كره ۲۰۰ گرمی ۱ عدد
آرد. 1/4و2پ
شكر. 3/4پ
تخم مرغ. يك عدد
وانيل ۱ق چ
بكينگ پودر. 1/4ق چ
نمك. يه كوچولو
رنگ مجاز خوراكي. قهوه ای…بنفش(دلخواه)


كره را خورد كرده,پيمانه ميزنيم. كمي گذاشته تا به دماي محيط برسد.آنرا با شكر زده تا پف كند, تخم مرغ و وانیل را اضافه كرده خوب ميزنيم.آرد و نمك و بكيگ پودر را هم با هم مخلوط كرده,كم كم به مواد اضافه ميكنيم تا خمير شكل بگيرد.

از خمير حاصله به اندازه ی یه نارنگی برمیداریم و رنگ بنفش بهش میزنیم و به شکل یه استوانه بلند درست میکنیم .بعد برای دورش دوباره اندازه یه نارنگی برمیداریم و با وردنه صاف میکنیم و دور خمیر استوانه ی بنفشمون میپیچیم…این دو خمیر رو میزاریم داخل فریزر….

در این بین خمیری که باقیمونده رو با وردنه کمی باز میکنیم…بعد از ده دقیقه خمیر داخل فریزر رو برمیداریم و حلقه حلقه برش میزنیم و به طور پراکنده میچینیم روی خمیر زمینه و یه دور آروم با وردنه میکشیم روش تابا خمیر زمینه ادغام بشه…

بعد با کاتر دایره به صورت نامنظم برش میزنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی روش کشیدیم بافاصله میچینیم و در فر با دماي160درجه بین8تا10دقیقه پخته ميشن.

منبع: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا