دسته‌بندی نشده

روش تهیه بيسكويت آلبالو خشكه و بادام

بيسكويت آلبالو خشكه و بادام، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

بيسكويت آلبالو خشكه و بادام

بيسكويت آلبالو خشكه و بادام

كره 100 گرم
شكر نصف ليوان
تخم مرغ يك عدد
وانيل پودري نصف ق چ
اسانس بادام نصف ق چ
آرد يك و يك چهارم ليوان
آلبالو خشك هسته گرفته يك ليوان
بادام خرد شده يك و يك چهارم ليوان

كره نرم شده در دماى محيط را همراه شكر كاملاً زده سپس تخم مرغ و وانيل و اسانس را اضافه كرده دوباره هم ميزنيم

در آخر آرد را مخلوط كرده پس از يكنواخت شدن آلبالو و بادام را اضافه كرده با قاشق مخلوط ميكنيم .

گلوله هايى هم اندازه به اندازه حدودى يك گردو از مواد برداشته با فاصله در سينى فرى كه كاغذ انداخته ايم گذاشته در فر از قبل گرم شده با دماى ١٨٠ درجه به مدت ده تا دوازده دقيقه قرار ميدهيم

نكته : تمام مواد بايد هم دماى محيط باشند

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا