دسته‌بندی نشده

روش تهیه بورک مرغ

روش تهیه بورک مرغ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

روش تهیه بورک مرغ

روش تهیه بورک مرغ

برای مهمونی شما عصرانه عالی

خمیر یوفکا /سینه مرغ پخته و تفت داده شده در روغن زیتون و رب با ادویه که بعد به تکه های کوچیک تقسیم میشه / بلال آب پز و دون شده / فلفل دلمه ای که ریز و تفت دادیم /فلفل سبز تند بسته به میل شما/ جعفری / نمک / قارچ

همه رو آماده میکنیم خمیر رو به نوار های مستطیل برش زده سه لایه باشه توش از مواد میزاریم ومثل سمبوسه می پیچیم.روش تخم مرغ و کمی شیر با برس میمالیم و کنجد میپاشین میره فر دمای ۱۷۰ درجه تا زمانی که خمیر حالت ترد بگیره .میشه این غذا رو فریز کردو هر موقع لازم شد ۵ دقیقه تو فر گرم کرد.

مواد داخل تخم مرغهای ژله ای از مواد داخل بورک هست. تخم مرغها رو خیلی کوچیک از سر پهن شکستم و توش رو خالی کردم چند بار با آب شستم و کمی محلول جوش شیرین ریختم تا بوش بره بعد شستن تو جا تخم مرغی بزارین و ژله رو در چند مرحله بریزین توش و هر بار یکی از مواد رو توی تخم مرغ و ژله بزارین.هر مرحله دو دقیقه تو فریز باشه کافیه تا ژله بگیره

منبع: دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا