دسته‌بندی نشده

راهنمای تهیه بیسکوئیت های قلبی دارچینی

راهنمای تهیه بیسکوئیت های قلبی دارچینی

راهنمای تهیه بیسکوئیت های قلبی دارچینی

مواد لازم:

آرد سفید شیرینی پزی 1 و 4/1 پیمانه

نوشته های مشابه

پودر قند ( شکر پودر شده ) 2/1 پیمانه ( الک شده )

دارچین یک قاشق سوپخوری

بکینگ پودر 4/1 قاشق چای خوری

کره 75 گرم

تخم مرغ یک عدد

طرز تهیه :

نکته مهم در تهیه انواع شیرینی و کیک اینه که تمام مواد هم دما با محیط باشن یعنی اگه تو یخچال هستن بذارین یک ساعتی بیرون بمونن بعد کارتون را شروع کنید

آرد را با بکینگ پودر 2 تا 3 بار الک کنید و کنار بگذارید.

فر را هم یک ربع قبل از اینکه بیسکوئیت ها را بذارین توش روشن کنید و بذارید گرم بشه.

کف سینی فرتون را هم کاغذ روغنی بذارید ( لازم به چرب کردن نیست)

تخم مرغ را با کره با استفاده از همزن هم بزنید تا با هم خوب مخلوط بشن. بعد پودر قند الک شده و آرد و بکین پادر الک شده و دارچین را اضافه کنید و باز کمی با همزن هم بزنید بعد دستکش دستتون کنید و با دست بقیه کار را ادامه بدین.

توی این مرحله روی یک سطح صاف یک کیسه فریزر که از وسط بریدین پهن کنید و مقداری از خمیر را روش بذارین یک کیسه فریزر دیگه روش پهن کنید و با استفاده از وردنه یا با دست خمیر را صاف کنید در حد نیم سانت.

بعد با قالب قلبی یا هر قالبی که دوست دارین خمیر را قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. من یک مقداری از خمیر را هم به صورت گلوله های کوچولو درست کردم که بعد از پخت خوشگل باز شده بودن.

سینی فر را به مدت 15 دقیقه داخل فر بذارین با حرارت 175 درجه سانتیگراد. با فر من این دما مناسبه برای پخت اما شما باید قلق فر خودتون دستتون بیاد که چه دمایی برای پخت شیرینی و کیک مناسبه و همیشه از اون دما و زمان استفاده کنید.

کف این شیرینی بعد از پخت یک کم تغییر رنگ میده و این نشونه پختشه.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا