دستهبندی نشده
دیگچه مشهدی | طرز تهیه دسر مناسب ماه رمضان ( دسر خراسانی )
دستور پخت دسر دیگچه مشهدی
دسر دیگچه مشهدی خوشمزه و مورد علاقه خانواده هاست . با دلگرم همراه شوید .
طرز تهیه دیگچه مشهدی دسر خوشمزه و متفاوت
موادلازم جهت تهیه دیگچه مشهدی
- برنج نیم دانه = ۵۰۰ گرم
- شکر = ۵۰۰ گرم
- هل ساییده شده = ۳۰ گرم
- شیر = سه لیتر
- زعفران و خلال پسته برای تزیین = به میزان لازم
طرز تهیه دیگچه مشهدی
- برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می ریزیم تا آب نداشته باشد.
- سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید و مدام هم می زنیم.
- زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط میکنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.
- در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین میکنیم.
بیشتر بخوانید :
مراحل تهیه دسر پان اسپانیای لیوانی جدید و شیک
آموزش طرز تهیه دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله
طرز تهیه دسر کرم نسکافه شیک و خوشمزه
طرز تهیه دسر ماست و کدو + خواص ماست و کدو