دسته‌بندی نشده

دونات شکلاتی با سس موکا

دونات شکلاتی با سس موکا، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

دونات شکلاتی با سس موکا

دونات شکلاتی با سس موکا

مواد اولیه :
آرد 1 لیوان
شکر 1/4 لیوان
پودر کاکائو 1/4 لیوان
شیر 1/4 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
کره ذوب شده 1 قاشق غذاخوری
پودر قند 1 و 1/4 لیوان
پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
پودر قهوه فوری یا پودر نسکافه 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
اسانس وانیل چند قطره
خامه 150 گرم

نوشته های مشابه

ابتدا آرد را با بکینگ پودر , نمک , جوش شیرین , شکر و ۴/۱ لیوان پودر کاکائو با هم مخلوط کنید سپس تخم مرغ را با شیر و کره و اسانس وانیل در ظرفی دیگر مخلوط کنید و با همزن بزنید تا مواد یکدستی بدست آید و بعد مخلوط آرد و شکر را کم کم اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید تا خوب با هم ترکیب شوند

بعد از اینکه مایه دونات شکلاتی آماده شد قالب ها را چرب کنید و در هر قالب ۳/۲ از مواد دونات را بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کرده اید بگذارید تا بپزد بعد از اینکه دونات پخت بگذارید خنک شود و سپس در سس موکا بزنید و نوش جان نمایید

طرز تهیه سس موکا

ابتدا مقداری خامه و پودر قند را با ۳ قاشق پودر کاکائو و پودر قهوه یا نسکافه مخلوط کنید تا سس یکدستی شود هرچه خامه بیشتر باشد سس موکا غلیظ تر می شود

تزیین : برای تزیین دونات شکلاتی می توانید از خامه فرم گرفته یا سس شکلاتی و .. استفاده کنید

به دنبال مطالعاتي كه بر روي تأثير كاكائو در پيشگيري از حملات قلبي بررسي شد، محققين به اين نتيجه رسيدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بيماري‌هاي قلبي- عروقي مرتبط است.

تمامي گياهان، رنگدانه‌هايي دارند كه مي‌توانند از بروز بيماريها جلوگيري كنند. مثلاً ماده سولفورافان(Sulforophane) موجود در كلم براكلي، از وقوع سرطان پيشگيري مي‌كند و همچنين ماده آليكين(allicin)

در سير و رنگدانه كپسايسين(capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبي جلوگيري مي‌كنند.گياه كاكائو نيز، مانند سايرغذاهاي گياهي، املاح و مواد آنتي اكسيدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بيماريهايي مثل بيماري قلبي مي‌شود.

آنتي اكسيدان قوي موجود در دانه‌ي كاكائو، فلاوونوئيد مي‌باشد. مواد آنتي اكسيداني شامل ويتامينC، ويتامينE، بتاكاروتن و… هستند كه مي‌توانند مانع وقوع بيماري مثل سرطان وبيماريهاي قلبي و عروقي شوند.

خواص کاکائو

يك تحقيق نشان داد كه 2 ساعت بعد ازخوردن كاكائو سطح فلاوونوئيدهاي خون افزايش مي‌يابد. تحقيق ديگري بيان كرد كه 6 ساعت بعد ازخوردن كاكائو، همان اثرات آسپرين در جلوگيري از لخته شدن خون درفرد به وجود مي‌آيد.(گاهي آسپرين در بيماريهاي قلبي، براي جلوگيري از لخته شدن خون توسط پزشك تجويز مي‌شود)

هرگاه در بدن،LDL- كلسترول مضر (يكنوع چربي خون مضر) بهLDL اكسيده، تبديل شود مي‌تواند در سرخرگ ايجاد پلاكت وگرفتگي كند. اين مطالعات نشان داد كه فلاوونوئيد موجود در دانه‌ي كاكائو، از تبديلLDL كلسترول مضر

بهLDL اكسيده ممانعت و در نتيجه مانع گرفتگي رگ‌ها مي‌شود. همچنين يك سوم چربي كاكائو را، اسيد چرب اولئيك تشكيل مي‌دهد كه يك اسيد چرب غير اشباع است و در روغن زيتون نيز وجود دارد و براي بيماري قلبي- عروقي مفيد مي‌باشد.

فلاوونوئيدها غير از كاكائو، در انواع توت، انواع فلفل، هويج، گوجه فرنگي و بسياري از مواد غذايي ديگر يافت مي‌شوند. كاكائوي خالص و تصفيه نشده، تلخ مزه است

كه توليد كنندگان براي تهيه شكلات كاكائويي و بهتر شدن طعم تلخ كاكائو، مقدار زيادي شكر و روغن به آن اضافه مي‌كنند در نتيجه با خوردن شكلات كاكائويي مقدار زيادي انرژي اضافي دريافت مي‌كنيد كه براي بدن نياز نيست و ممكن است شما را براي ابتلاء به بيماريهاي قلبي مستعد كند. همچنين شكر و روغن خواص آنتي اكسيداني كاكائوي خالص را از بين مي‌برد.

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا