دسته‌بندی نشده

دستور پخت کیک هویج و سیب ، یک عصرانه ساده و مقوی

کیک هویج و سیب یکی از انواع کیک های بسیار خوشمزه و پرطرفدار در سراسر جهان است.

مواد لازم کیک سیب و هویج
آرد سفید 1.5 پیمانه
شکر 1 پیمانه
وانیل ¼ قاشق چایخوری
روغن مایع دو سوم پیمانه
هویج رنده شده 1 پیمانه
سیب خرد شده 1 پیمانه
بکینگ پودر 1 قاشق سوپخوری
دارچین 1 قاشق سوپخوری
مغز گردوی نگینی ½ پیمانه

طرز تهیه کیک سیب و هویج

دستور پخت کیک سیب و هویج
مرحله اول

برای تهیه کیک سیب و هویج مجلسی ابتدا مواد داخل یخچال مانند تخم مرغ،وانیل و…. را 1 ساعت قبل از آماده کردن مایه کیک از داخل یخچال بیرون می آوریم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط سازگار شود.

مرحله دوم
هویج ها را با پوست کن تمیز می کنیم و می شوییم و داخل کاسه ای رنده ریز می کنیم و داخل پیمانه می ریزیم تا به اندازه مورد نیاز برسد و کنار می گذاریم(به هیچ وجه با دست آن را داخل پیمانه فشار نمی دهیم)سیب ها را نیز تمیز می شوییم.

مرحله سوم
سپس هسته های آن را بیرون می آوریم و روی تخته آشپزخانه خرد می کنیم.قالب میان تهی که برای کیک های میوه ای گزینه بهتری است را با کره سرد کاملا چرب می کنیم و کمی آرد داخل قالب می پاشیم.

مرحله چهارم
بعد قالب را برعکس می کنیم و تکان می دهیم تا اضافه آرد خارج شود و قالب را داخل یخچال می گذاریم تا زمانیکه مایه را می خواهیم داخل آن بریزیم. سپس تخم مرغ ها را ابتدا داخل پیاله ای می شکنیم و در صورت سالم بودن داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم.

مرحله پنجم
سپس شکر را همراه با وانیل به آن اضافه می کنیم و با دور تند همزن کاملا مواد را مخلوط می کنیم ،حدودا 8 دقیقه همزدن زمان می برد تا اینکه مایه به رنگ کرم شود و حجم بگیرد.بعد روغن مایع را اضافه می کنیم.

کیک سیب و هویج ساده با طعم بسیار عالی

مرحله ششم
حالا تا حدی که با مواد ترکیب شود با همزن برقی مایه را هم می زنیم و سیب خرد شده و هویج رنده شده را کم کم به مایه اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی در حد مخلوط شدن مواد را می زنیم و کنار می گذاریم(به هیچ وجه زیاد مواد را هم نزنید)

مرحله هفتم
در این مرحله بیکینگ پودر و دارچین را به آرد اضافه می کنیم و داخل کاسه ای 3 مرتبه آن ها را از الک رد می کنیم تا کاملا یکدست شوند، سپس 2 قاشق از این ترکیب آرد را بر می داریم و در پیاله ای می ریزیم و کنار می گذاریم.

مرحله هشتم
حالا طی 3 مرحله ترکیب آرد را به مایع کیک اضافه می کنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط می کنیم.گردوها را خرد می کنیم و داخل پیاله محتوی ترکیب آرد کم کم می ریزیم و خوب با آن آغشته می کنیم و بعد گردوها را داخل مایه کیک می ریزیم.

مرحله نهم
این کار مانع ته نشین شدن گردوها در قالب می شود. پس از آماده کردن مایه کیک فر را روشن می کنیم و روی 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا به مدت 10 دقیقه گرم شود.قالب را از داخل یخچال بیرون می آوریم.

مرحله دهم
سپس مایه کیک را از یک گوشه داخل آن می ریزیم و قالب را داخل فر قرار می دهیم تا با همان 175 درجه سانتیگراد به مدت حدودا 45 دقیقه بپزد.بعد از 30 دقیقه یک عدد خلال دندان وسط کیک فرو می کنیم و سریع بیرون می آوریم.

مرحله یازدهم
اگر از مایه کیک به آن نچسبید یعنی کیک مغز پخت شده است (اگر از مایه به خلال چسبید یعنی به مدت زمان بیشتری برای پخت کامل نیاز دارد) و می توانید گریل را روشن کنید تا روی آن نیز 2 الی 3 دقیقه طلایی شود.

مرحله دوازدهم
در این مرحله کیک سیب و هویج را از داخل فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم تا کمی از حرارت بیفتد و خنک شود، سپس به آرامی از قالب بیرون می آوریم و با پودر نارگیل یا پودر قند یا انواع میوه آن را تزئین می کنیم.نوش جان

منبع : چی شی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا