دستهبندی نشده
دستور صحیح عصاره گیری از مغز قلم گاو و گوسفند مفید و خوشمزه
آشنایی با خواص جادویی آب قلم گاو و گوسفند
یکی از خوراکیهای معجزهگر رایج که به خاطر فواید خارقالعادهاش بسیار شناخته شده است، عصاره استخوان (آب قلم) است. چرا؟ زیرا فواید و خواص عصاره استخوان (آب قلم) بسیار پرشمار است.برای آشنایی با این خواص با دلگرم همراه شوید.
مواد لازم برای تهیه عصاره مغز قلم
- قلم گاو یا گوسفند
- سیر
- برگ بو
طرز تهیه مغز قلم
- قلم هارو بسته به میزانش تو یه قابلمه
- بریزید که گنجایشش متناسب با مقدار قلمها باشه و از آب پرش کنید
- سیرها رو پوست کنید و همراه برگ بو
- تو قابلمه بریزید و روی شعله بذارید
- نکته: من از سیر و برگ بو برا کم کردن
- بوی نامطبوع قلم حین پخت و حتی مزه ش استفاده میکنم
- وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد، حرارت
- رو ملایم بذارید و اجازه بدین یه صبح تا شب یا شب تا صبح، قلمها پخته بشن و
- عصارشون رو پس بدن
- قلم اونقدر پخته میشه که حسابی آب میشه
- اجزائش و یه مایع تقریبا غلیط بهتون میده
- وقتی به این مرحله رسید مواد رو از
- صافی رد کنید تا استخوان ها و هرچی ناخالصی هست از آب قلم جدا بشه
- بعد از سرد شدن عصاره قلم رو تو یه
- ظرف بریزید و بذارید یخچال تا ببنده
- نکته : میتونید همون اول ،بعد سرد شدن
- عصاره اون رو تو قالب هاب مورد نظر مثل قالب پنیر،بستنی ،یا هر چیز دیگه ای بریزید
- و فریز کنید.ولی چون همیشه یه لایه از چربی روی عصاره بسته میشه ،من اول تو یه ظرف
- میریزم و میذارم یخچال تا ببنده. بعد که سفت شد،لایه چربی و برمیدارم و عصاره رو
- برش میدم و بسته بندی میکنم
- بعد که لایه چربی و برداشتید به هر اندازه که مایل بودین ، عصاره رو برش بدین و داخل کیسه فریزر قرار بدین
- نکته : من یه پلاستیک فریزر رو از وسط
- نصف میکنم و تکه های عصاره رو روش میذارم و بسته بندی میکنم تا موقع استفاده
- براحتی عصاره از پلاستیک جدا بشه
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی