دسته‌بندی نشده

دستور صحیح عصاره گیری از مغز قلم گاو و گوسفند مفید و خوشمزه

آشنایی با خواص جادویی آب قلم گاو و گوسفند

یکی از خوراکی‌های معجزه‌گر رایج که به خاطر فواید خارق‌العاده‌اش بسیار شناخته شده است، عصاره استخوان (آب قلم) است. چرا؟ زیرا فواید و خواص عصاره استخوان (آب قلم) بسیار پرشمار است.برای آشنایی با این خواص با دلگرم همراه شوید.

مواد لازم برای تهیه عصاره مغز قلم

  • قلم گاو یا گوسفند
  • سیر
  • برگ بو

طرز تهیه مغز قلم

  1. قلم هارو بسته به میزانش تو یه قابلمه
  2. بریزید که گنجایشش متناسب با مقدار قلمها باشه و از آب پرش کنید
  3. سیرها رو پوست کنید و همراه برگ بو
  4. تو قابلمه بریزید و روی شعله بذارید
  5. نکته: من از سیر و برگ بو برا کم کردن
  6. بوی نامطبوع قلم حین پخت و حتی مزه ش استفاده میکنم
  7. وقتی آب داخل قابلمه جوش اومد، حرارت
  8. رو ملایم بذارید و اجازه بدین یه صبح تا شب یا شب تا صبح، قلمها پخته بشن و
  9. عصارشون رو پس بدن
  10. قلم اونقدر پخته میشه که حسابی آب میشه
  11. اجزائش و یه مایع تقریبا غلیط بهتون میده
  12. وقتی به این مرحله رسید مواد رو از
  13. صافی رد کنید تا استخوان ها و هرچی ناخالصی هست از آب قلم جدا بشه
  14. بعد از سرد شدن عصاره قلم رو تو یه
  15. ظرف بریزید و بذارید یخچال تا ببنده
  16. نکته : میتونید همون اول ،بعد سرد شدن
  17. عصاره اون رو تو قالب هاب مورد نظر مثل قالب پنیر،بستنی ،یا هر چیز دیگه ای بریزید
  18. و فریز کنید.ولی چون همیشه یه لایه از چربی روی عصاره بسته میشه ،من اول تو یه ظرف
  19. میریزم و میذارم یخچال تا ببنده. بعد که سفت شد،لایه چربی و برمیدارم و عصاره رو
  20. برش میدم و بسته بندی میکنم
  21. بعد که لایه چربی و برداشتید به هر اندازه که مایل بودین ، عصاره رو برش بدین و داخل کیسه فریزر قرار بدین
  22. نکته : من یه پلاستیک فریزر رو از وسط
  23. نصف میکنم و تکه های عصاره رو روش میذارم و بسته بندی میکنم تا موقع استفاده
  24. براحتی عصاره از پلاستیک جدا بشه

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا