دسته‌بندی نشده

دستور تهیه مربای ازگیل ( مربای انبو ) به سبک مردم شمال

مربای ازگیل شمالی؛ راز شفاف شدن مربای ازگیل

این روز‌ها فصل رسیدن میوه ازگیل است و بی‌شک شما این میوه را در بازار میوه دیده و تهیه کرده‌اید. در شمال این میوه به وفور یافت می‌شود، برای همین شمالی‌ها با این میوه مربا هم درست می‌کنند که برای صبحانه بسیار مقوی و خوشمزه است. در زبان محلی به آن مربای انبو می‌گویند. دستور پخت این مربای خوشمزه را در ادامه می‌خوانید:

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
ازگیل: ازگیل:
شکر: یک کیلو
آب: ۸ لیوان
آب لیموترش: یک قاشق غذاخوری

‌طرز تهیه مربای ازگیل (مربا انبو )

ابتدا ازگیل‌ها را خوب بشویید و داخل آبکش قرار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود.
سپس پوست و سر و ته اضافی آن‌ها را بردارید. ازگیل هسته‌های درشتی دارد، بنابراین آن‌ها را از وسط با چاقو نصف کنید و هسته‌ها را دربیاورید.
اگر دلتان می‌خواهد که اندازه ازگیل در مربا خیلی درشت نباشد می‌توانید آن‌ها را به چهار قسمت خرد کنید.
در یک قابلمه مناسب شکر و آب را بریزید و صبر کنید تا شکر داخل آن حل شود و بجوشد.

راز شفاف شدن مربای ازگیل

سپس ازگیل خرد شده را اضافه کنید تا با مواد و شعله ملایم بجوشد.
در قابلمه را نیم باز بگذارید و هربار کف روی مربا را بردارید تا مربایتان شفاف شود.

حتماً بخوانید:

سپس آبلیموی تازه را اضافه کنید تا مانع شکرک زدن آن شود.
برای ۲۰ دقیقه بگذارید تا ازگیل‌ها خوب نرم شوند و جا بیفتد. بیشتر از این زمان ممکن است له شوند.

منبع : فرارو

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا