دستور تهیه مارمالاد هلو و انبه
دستور تهیه مارمالاد هلو و انبه
مواد لازم :
هلو | ۲ عدد |
انبه | ۱عدد |
شکر | هم وزن هلو و انبه |
پودر ژله هلو | ۱ قاشق مربا خوری |
طرز تهیه :
هلو و انبه را پوست بگیرید و هسته را جدا کنید سپس به قطعات ریز خرد کنید .
پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود .میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر پایان پخت آب کاملاْتبخیر شود .
سعي كنيد با پشت قاشق ميوه ها را له كنيد.در آخر ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود .این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است . که میتوان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک وسایر نانها میل نمود و خيلي سريع آماده ميشود .
ميتوانيد در اين مارمالاد از مقدار شكر كمتري هم استفاده كنيد در اين صورت نميتوانيدبه مدت طولاني نگهداري كنيد .
خواص انبه
1)انبه بسيار مقوي بوده و تقويت كننده بدن است .
2)انبه تقويت كننده قواي جنسي است .
3)رنگ صورت را درخشان مي كند .
4)دهان را خوشبو مي كند .
5)ادرار آور است .
6)يبوست را برطرف مي كند .
گردآوري توسط : مجله دلگرم