دسته‌بندی نشده

دستور العمل های مقتصدانه در تهیه ی غذا

دستورات غذایی پر هزینه معمولا برای خانواده‌های كم درآمد و یا با درآمد متوسط دردسر ساز است . این قضیه امروز كه همه دنیا با بحران مالى مواجه است بسیار همه گیر است .

هنگامى كه میهمانى براى فامیل یا دوستان برگزار‌ می‌كنید معمولا درست كردن غذاهای خاص و متنوع با انواع چاشنی‌ها و مخلفات پر هزینه خواهد بود اما راه حل‌هایی وجود دارد كه در عین حال كه به طعم و مزه غذا دست نبرید ،كمی هم صرفه جویی كنید.

دستور العمل های مقتصدانه

این نكات از یكى از سایت هاى معتبر خارجى گرفته شده است:

1 – كتابهای آشپزی و دفترچه آشپزی خود را بگردید و دستور غذایی كه دوست دارید و به نظر گران‌ می‌آید انتخاب كنید و از سایتهاى آشپزى غذایی مشابه با غذای مورد نظر را هم پیدا كنید.

مثلا غذایی كه مواد مشابه و چاشنى‌های مشابه دارد و شما آن را مى پسندید و البته به رتبه غذای مورد نظر در سایت دقت داشته باشید چرا كه در صد كیفیت یك غذا و خوشمزگى آن به مصرف كنندگان آن بستگى دارد. حالا دستور مورد نظز را یادداشت كنید .

2 – حالا نوبت به جایگزین كردن بعضی از مواد با مواد مقرون به صرفه است . این كار را با وسواس بیشتر انجام دهید .برای این كار مواد مشابه را جایگزین كنید مثلا : پودر اروروت را با پودر ذرت و در بعضی موارد ( نه براى پلو) زرد چوبه را به جای زعفران و در فصلى كه گوجه فرنگى كم و گران است از رب گوجه و به جاى برنج درجه یك از مخلوط 2 نوع برنج استفاده كنید.

دستور العمل های مقتصدانه در تهیه ی غذا

3 – گاهى اوقات غذاى مورد نظر فقط تركیبی از رنگهای مواد غذایی گران قیمت است .مثلا مارچوبه را با نخود فرنگى و یا موسیر را با پیاز؛ تره فرنگى را با پیازچه وقارچ وحشی را با قارچ پرورشى .البته مراقب باشید این نغییرات خیلى به مزه غدا لطمه نزند .

دستور العمل های مقتصدانه در تهیه ی غذا

4 – این كار ریسك است پس سعی كنید اولین غذاهاى با صرفه را خود مصرف كنید تا بتوانید در صورت غلط بودن یك جایگزین یك مورد جدید پیدا كنید و غذا را به كیفیت مطلوب برسانید . تا زمانى كه میهمان دارید كدبانوى نمونه و مقتصد باشید .

5 – این دستورالعمل‌هاى مقتصدانه را پس از نتیجه نهایی و هنگامى كه از آزمون چشیدن سر بلند بیرون آمد در جایی برای خود ذخیره كنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا