دسته‌بندی نشده

خورش نخود | طرز تهیه خورش محبوب و مخصوص کاشانی

طرز تهیه خورش نخود با طعم دلپسند

تعدادی از خورش ها در بین افراد زیادی در کشور شناخته شده است اما تعدادی دیگر از آن ها در بین افراد برخی مناطق بیشتر شناخته شده است و غذای محلی آن منطقه است خورش نخود آله یک غذای محلی است . با دلگرم همراه شوید .

خورش نخود | طرز تهیه خورش محبوب و مخصوص کاشانی

دستور پخت خورش نخود آله کاشان

مواد مورد نیاز جهت تهیه خورش نخود

  • نخود (پخته و آبکش شده): 3 پیمانه
  • پیاز بزرگ (ریز خرد شده): 1 عدد
  • سیر (خرد شده): 2 حبه
  • گوجه فرنگی (خرد شده): 2 پیمانه
  • شیر نارگیل: 1 پیمانه
  • نشاسته ذرت: 1 ق س
  • فلفل پاپریکا: 2 ق چ
  • زردچوبه: 1 ق چ
  • زنجبیل (ریز خرد شده): 1 قطعه 2 سانتی متری
  • ادویه گرام ماسالا: 1 ق س
  • زیره سیاه: 2 ق چ
  • پودر تخم گشنیز: 2 ق چ
  • نمک: به میزان لازم
  • گشنیز (خرد شده): به میزان لازم
  • روغن مایع: 2 ق س

روش پخت خورش نخود

  1. روغن را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و مقداری نمک را درون آن تفت دهید تا شفاف شود (حدود 6 دقیقه). بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
  2. ادویه گرام ماسالا، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و زردچوبه را به آن افزوده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
  3. نخود (از قبل خیس و پخته شده) و گوجه فرنگی را به مواد افزوده و تفت دهید تا به جوش آید (حدود 15 دقیقه). بعد شیر نارگیل را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا به جوش آید (به مدت 5 دقیقه).
  4. نشاسته ذرت را همراه با 2 قاشق سوپخوری آب درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید سپس آن را به مخلوط نخود اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
  5. خورش را همراه با پلو سرو کرده و با گشنیز تزیین کنید.

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران

قیساوا | طرز تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا

طرز تهیه آب ترشی غذای محلی چهارمحال و بختیاری

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا