دسته‌بندی نشده

خورش سیرواویج | دستور اصلی برای تهیه خورش واویج

طرز تهیه خورش سیرابیج گیلانی مرحله به مرحله

خورش سیرابیج خورشی هست که به راحتی و در کمتر از بیست دقیقه حاضر میشه. با دلگرم همراه شوید.

خورش سیرواویج | دستور اصلی برای تهیه خورش واویج

طرز تهیه سیر واویج گیلانی (سیر قلیه)

مواد لازم جهت تهیه خورش سیر واویج

  • برگ سیر تازه = 3 عدد
  • تخم مرغ = 3 عدد
  • لپه = 1 فنجان
  • مرغ یا گوشت اردک = نصف یا یک عدد کوچک
  • نمک و فلفل و زردچوبه = بمقدار لازم

طرز تهیه خورش گیلانی سیر واویج

  1. اول برگ سیر را می شوییم و با چاقو به اندازه نیم سانت همه را خرد می کنیم
  2. و بعد آنرا خوب سرخ می کنیم
  3. کمی زرد چوبه میزنیم و اردک یا مرغ را می گذاریم بپزد
  4. همراه با لپه و برگ سیر را اضافه می کنیم
  5. وقتی غذا آبش کم شد در آخر تخم مرغ را میریزیم نوش جانتان غذای گیلان.

نکته برای تهیه خورش سیرابیج

  • با توجه به اینکه حجم برگ سیر بعد از سرخ شدن کم میشود, در مقدار اولیه دقت کنید و به اندازه کافی استفاده کنید.
  • تعداد تخم مرغ ها باید متناسب با حجم سیر باشد, مثلا برای ۳ دسته برگ سیر با حجم متوسط ” دو عدد تخم مرغ درشت .

لذت آشپزی با دلگرم :

طرز تهیه ی خورشت ساک غذای محلی مازندران

قیساوا | طرز تهیه یک غذای محلی به نام قیساوا

خورش یخنی | خورش محلی درگز

طرز تهیه ی پیتزا کردی (نان کلانه) غذای محلی کردستان

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا