دسته‌بندی نشده

خورش تره : روش پخت خورش تره گیلانی

خورش تره | طرز تهیه خورش تره

خورش تره در گیلان استفاده میشود و طعمی بسیار لذیذ دارد به طوری که میتوان آن را رقیبی برای خورش قرمه سبزی دانست.

این خورش در سایر مناطق کشور هم استفاده میشود که دستور پخت کمی متفاوت دارد.در زیر دستور اصلی پخت این خورش ارائه شده است. با دلگرم همراه شوید.

دستور پخت خورش تره با طعمی دلچسب

مواد لازم برای تهیه خورش ترشه تره

  • ۲ قاشق غذاخوری برنج
  • ۵۰۰ گرم سبزی (اسفناج بیشتر از همه، تره، جعفری، گشنیزو یک‌چهارم پیمانه نعناع و یک‌چهارم پیمانه خالواش)
  • ۳ تا ۴ حبه سیر
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • نصف پیمانه آب نارنج یا آبغوره
  • نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه خورش ترشه تره

  1. ابتدا برنج را با حدود دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید. سپس اجازه دهید تا برنج با حرارت ملایم پخته شود. می‌توانید به جای برنج از آرد استفاده کنید.
  2. وقتی برنج له شد، مخلوط سبزی‌های خرد شده را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا هنگامی که سبزی بپزه و برنج کاملا در آب حل شود.
  3. حین پختن سبزی، یک تابه بردارید. حبه‌های سیر را رنده کرده و با مقداری روغن و زردچوبه تفت دهید.
  4. حالا نعنا و خالواش خرد شده رو به سیر اضافه کنید و سبزی‌ها رو با سیر تفت دهید تا مزه گرفته و سرخ شوند. در صورتی که خالواش در دسترس نبود به جای آن مقداری نعنا اضافه کنید.
  5. وقتی سبزی پخت و برنج هم خوب حل شد مخلوط سیر و سبزی‌های خرد شده را به خورشت اضافه کرده و فلفل و نمک هم به آن اضافه کنید.
  6. در این مرحله چاشنی خورش که آب نارنج یا آبغوره هست رو هم باید اضافه کرد. این خورشت نسبت به خورشت‌های دیگه ترش مزه‌تر است. پس باید چاشنی ترشی آن را بیشتر کنید.
  7. با این اوصاف هنگام اضافه کردن آبغوره یا آب نارنج مواظب باشید تا طعم ترشی آن خیلی زیاد نشود.
  8. در این مرحله حدود ۲۰ تا ۳۰ گرم کره هم به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید تا خورشت جا افتاده و آب آن ورچیده شود.
  9. در ۱۰ دقیقه نهایی تخم مرغ را هم به خورشت اضافه کنید. نحوه اضافه کردن تخم مرغ به سلیقه خودمون بستگی دارد. می‌توانید جدا گانه و با کره داخل یک ماهیتابه مخلوط کرده و سرخ کنید. بعد مخلوط را به خورشت اضافه کنید.
  10. یا این که داخل یک ظرف زرده و سفیده را با هم مخلوط کنید و بعد مستقیم داخل خورشت بریزید و هم بزنید تا خودش را بگیرد یا این که به صورت درسته وسط خورشت بشکونید تا سفت شود.
  11. وقتی خورشت جا افتاده شد و به روغن افتاد، غذای شما آماده است.

لذت آشپزی با دلگرم :

آموزش پخت خورش به آلو

روش پخت خورش آلو مسما شیک و مجلسی

دستور پخت خورش کدو مسمایی با گوشت و بدون گوشت

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا