دسته‌بندی نشده

خورش «بادام زمینی» یادگار سفره‌ های اصیل ایرانی

آموزش تهیه خورش بادام زمینی با طعم خاص و بی نظیر

اگه علاقه زیادی به غذاهای متفاوت دارید این دستور خورش بادام زمینی رو حتما امتحان کنید مطمئنا از طعمش خوشتون میاد. با دلگرم همراه شوید.

آموزش طرز تهیه خورش خلال و اصول خورش خلال بادام خوشمزه

مواد لازم برای تهیه ی خورشت بادام زمینی

  • ۲ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ½ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
  • ۱ قاشق چای خوری سیر رنده شده
  • ۳ پیمانه آب گوجه فرنگی
  • ۱ پیمانه آب
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱ قاشق چای خوری زنجبیل تازه رنده شده
  • ۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
  • ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده
  • ۱ و نیم پیمانه بامیه خرد شده
  • ½ پیمانه کره بادام زمینی

دستور تهیه خورش بادام زمینی

  1. پیازها را به مدت ۱۰ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید.
  2. فلفل و سیر ر ا اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می دهید.
  3. درب تاوه را ببندید و بگذارید چند دقیقه دیگر روی گاز بماند.
  4. آب گوجه فرنگی، آب، نمک، زنجبیل، جعفری و گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
  5. درب تاوه را ببندید و بگذارید ۱۵ دقیقه بجوشد.
  6. سپس بامیه ها را اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه دیگر بجوشد.
  7. کره بادام زمینی را اضافه کنید.
  8. تاوه یا قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید و بگذارید آرام آرام بجوشد تا آماده خوردن شود.
  9. بعد از آماده شدن خورش را داخل ظرف دیگری بریزید، روی آن را با جعفری تزئین کرده و میل کنید.

گردآوری شده مجله ی دلگرم

مریم امینی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا