دسته‌بندی نشده

خورشت کرفس را چجوری درست کنیم؟

خورشت کرفس را چجوری درست کنیم؟

خورشت کرفس را چجوری درست کنیم؟

مواد لازم:

کرفس تازه …………………..400-450گرم

برگ کرفس خرد شده…………………..4-5قاشق

گوشت خورشتی گوسفندی……………………..250-300 گرم

(سعی کنید برای خورشتها همیشه یک دونه قلم گوسفندی هم بریزید که خورشت هم خوشمزه هم لعابی میشه )

جعفری خردشده……………….3-4قاشق

نعنا خشک……………….1قاشق (مقدار نعنا زیاد نریزید که تلخ میشه خورشت)

پیاز……………….1عدد بزرگ

لوبیا چیتی………………1/2 لیوان

لیمو عمانی ……………..3عدد

نمک/فلفل/زرد چوبه

آبغوره…..1/2 استکان

طرز تهیه:

ابتدا کرفس را به اندازه دلخواه (استانداردش نصف انگشته)خرد کنید بشویید وقتی آب رفت در روغن سرخ کنید دست آخر هم سبزی جعفری+نعنا+برگ کرفس

را اضافه کنید و باهم تف داده تا سبزی هم سرخ بشه کنار گذاشته و حالا در قابلمه ای جدا (من در زودپز این کار رو کردم …..ولی شما میتون توی قابلمه درست کرد)

پیاز را خرد کنید با روغن با کمی زردچوبه تف داده تا طلایی بشه گوشت خرد شده رو ریخته تف داده تا رنگ گوشت تغییر کند وکمی سرخ بشه+لوبیاچیی

ریخته+چند لیوان آب جوش وگذاشته تا کمی بپزد هم گوشت هم لوبیا (اگر از کنسرو لوبیا استفاده کردید باید در آخر پخت خورشت بریزید تا لوبیا وا نره

اما اگر ناپز بود باید نیم ساعت خیس خورده باشد وبعد از اول اضافه کنید)

خوب وقتی که گوشت ولوبیا کمی پخت حالا کرفس و سبزیهای سرخ شده رو اضافه کنید +لیمو عمانی که با چنگال سوراخ کردید +آبغوره+نمک/فلفل وگذاشته کاملا بپزد وجا بی افتد خورشت….

منبع: سرآشپز صورتی

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا