دسته‌بندی نشده

خواص معجزه آسای خرما/ چرا در ماه رمضان باید خرما بخوریم؟

خرما یکی از شیرین ترین میوه هایی است که در انواع و اشکال مختلف یافت می شود و می توان گفت قدمت آن به 6000 سال قبل از میلاد مسیح بر می گردد. خرما را می توان به صورت تازه و یا خشک مصرف کرد و در هر دو حالت خرما سرشار از مواد مغذی و انرژی زاست.

با توجه به اینکه اینروزها در ماه رمضان مصرف خرما مابین افراد روزه دار بالا می رود بد نیست در این مقاله با مجله دلگرم همراه شوید تا خواص خرما یا همان بمب انرژی را برایتان بگوییم.

خواص خرما/ چرا در ماه رمضان خرما می خوریم؟

خرما و ارزش غذایی خرما

اگر به دنبال فیبر، پتاسیم و مس هستید به سراغ خرما بروید.خرما غنی از مواد مغذی حیات بخش است.

میزان انرژی موجود در 100 گرم خرما عبارت است از:

فیبر: 6.7 گرم (27% میزان توصیه شده روزانه)

پتاسیم: 696 میلی گرم(20% میزان توصیه شده روزانه)

مس: 0.4 میلی گرم(18% میزان توصیه شده روزانه)

منگنز:0.3 میلی گرم(15% میزان توصیه شده روزانه)

منیزیم: 54 میلی گرم(14% میزان توصیه شده روزانه)

ویتامین ب6: 0.2میلی گرم(12% میزان توصیه شده روزانه)

نکته: میزان قند خرما بالاست به گونه ای که در هر 100 گرم خرما چیزی حدود 66.5 گرم قند وجود دارد. در نظر داشته باشید زیاده روی در مصرف خرما به هیچ وجه توصیه نشده است چرا که هر چقدر هم قند آن طبیعی باشد اما مصرف قند زیاد از حد برای بدن مضر است.

خواص خرما

خواص شناخته شده خرما:

1. خرما در بهبود کارکرد دستگاه گوارش و کاهش یبوست موثر است. فیبر یکی از فاکتورهای اساسی برای سلامت روده بزرگ و حرکات منظم آن می باشد. فیبر حل شدنی و حل نشدنی موجود در خرما به تمیز کردن سیستم معده و روده کمک بزرگی می کند و به کارکرد روده اثربخشی بالایی می بخشد و با بیماریهایی مثل ورم مخاط روده بزرگ، سرطان روده و بواسیرمقابله می کند و یا از ابتلا به آنها پیشگیری میکند.

2. خرما ضد التهاب است. از آنجایی که خرما سرشار از منگنز است برای بیماریهایی مثل ورم مفاصل، آلزایمر و بیماریهای قلبی عروقی بسیار مفید است.

3. خرما فشار خون را کاهش می دهد و سلامت قلب را تضمین می کند. منیزیم موجود در خرما به کاهش فشار خون کمک زیادی می کند.خرما سرشار از مواد معدنی است. برای مثال پتاسیم موجود در این میوه خوش طعم به بهبود کارکرد قلب، کاهش احتمال سکته قلبی و کاهش فشار خون کمک شایانی می کند.

4. خرما در تسهیل بارداری و زایمان بسیار موثر است.طبق نتایج حاصل از مطالعات دانشگاه علوم و تکنولوژی و مطالعه ای که بر روی 69 زن به مدت 13 ماه صورت گرفت” مصرف خرما در 4 هفته آخر بارداری به طور معجزه آسایی تحمل روزهای باقی مانده بارداری و به خصوص زایمان را راحت تر می کند.

5. خرما به تقویت مغز کمک زیادی می کند. ویتامین B6 در بهبود کارکرد مغز بسیار موثر است و از آلزایمر جلوگیری میکند.

6. ویتامین A موجود در خرما خاصیت آنتی اکسیدانی به خرما می دهد و برای تقویت بینایی بسیار موثر است و پوست را نیز تقویت می کند. ویتامین A همچنین از ابتلا به سرطان ریه و حفره دهانی پیشگیری می کند.

7. کلسیم موجود در خرما به تقویت دندان ها، استخوان و مفاصل کمک بزرگی می کند.

خواص خرما

برخی دیگر از خواص خرما:

خرما سبب کاهش وزن می شود.

خرما یبوست و اسهال را درمان می کند و حرکات روده را منظم می کند.

خرما کمبود آهن خون را جبران کرده و کم خونی را درمان می کند.

خرما فشار خون را کاهش می دهد.

خرما در درمان ناتوانی های جنسی کمک بزرگی است.

خرما به بهبود کارکرد دستگاه تنفس و دستگاه گوارش کمک شایانی می کند.

خرما زایمان را آسان تر می کند.

خرما از ابتلا به بواسیر جلوگیری می کند.

خرما ورم مفاصل را درمان می کند و از ابتلا به ان جلوگیری می کند.

خرما خطر ابتلا به ورم مخاط روده بزرگ را کاهش می دهد.

خرما مانع ابتلا به سرطان روده می شود.

ترجمه و گرداوری:
بخش سلامت مجله دلگرم
(اعظم بهادرپور)

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا