دسته‌بندی نشده

خواص بی نظیر گل قند در زمان بارداری و درمان ویار

برطرف کردن ویار بارداری با گل قند

از بیماری های شایع گوارشی دوران بارداری، تهوع و استفراغ بارداری یا ویار بارداری است. این مشکل بین 6 تا 16 هفتگی رایج است اما می تواند در هفته های بعدی بارداری هم دیده شود.

علت آن افزایش ناگهانی برخی هورمون ها در این دوران است، اما ارتباط آن با ژنتیک و سبک زندگی اثبات شده است و ملاحظه شده در دخترانی که تهوع بارداری را در مادرانشان دیده اند این بیماری بیشتر اتفاق افتاده است، همین طور در کسانی که سابقه بیماری دیابت، پرکاری تیروئید، آسم، بیماری مول درحاملگی قبلی و بیماری گوارشی داشته اند احتمال تهوع بارداری بیشتر است.

همین طور در حاملگی هایی که جنین دختر بوده این بیماری بیشتر و شدیدتردیده می شود.ویار بارداری از بیماری های شایع دوران بارداری است.برای درمان این بیماران توصیه می شود وعده های غذایی متعدد با حجم کم و حاوی غذاهای خشک و سرد و جامد باشد،.

از غذاهای پر حجم و آبکی مثل آش و سالاد بپرهیزند، در صورت کاهش وزن خیلی نگران نباشند و در صورت نیاز از داروهای ضد تهوع به توصیه پزشک استفاده کنند تا این دوران بگذرد، اما در صورتی که استفراغ های شدید و مکرر یا همراه با وجود خون در استفراغ داشتند یا کاهش وزن شدید وجود داشت، نیاز به بستری در بیمارستان دارند، زیرا هر چند در موارد نادر اما دیده شده که استفراغ بارداری منجر به عوارض ناگواری مثل کما و نارسایی کلیه شده است.

همچنین بخوانید: نشانه های تیروئید پرکار چیست؟

ویار بارداری سبب کاهش تغذیه مناسب مادر شده و می تواند سبب ضعیف شدن مادر و جنین شود؛ لذا استفاده از داروی گل قند که ترکیبی از گل محمدی و عسل است برای رفع این مسئله پیشنهاد می شود.


خواص داروی گُل قند

مهدی برهانی، متخصص طب سنتی در ارتباط با دوران بارداری و رفع مشکلات ناشی از آن از طریق طب سنتی اظهار داشت:بهتر است مادران باردار هنگام بارداری از مصرف داروهای گیاهی و شیمیایی حدالامکان خودداری کنند و در صورت ضرورت حتما با پزشک خود مشورت داشته باشند.

تجویز داروهایی همچون آهن و اسید فولیک برای مادران باردار به دلیل فقر آهن و کم خونی توصیه می شود :یکی از علل کم خونی می تواند جذب نامناسب آهن از طریق دستگاه گوارش باشد و در صورتی که بتوانیم این روند را تغییر بدهیم در درمان کم خونی به میزان زیادی موفق خواهیم بود.

همچنین بخوانید: درمان کم خونی در زمان بارداری

گل قند ماده اضافه ای که در معده سبب بروز ویار می شود را برطرف میکندبرطرف کردن ویار بارداری با گل قند
این مشکل سبب کاهش تغذیه مناسب مادر شده و می تواند سبب ضعیف شدن مادر و جنین شود؛ لذا استفاده از داروی گل قند که ترکیبی از گل محمدی و عسل است برای رفع این مسئله پیشنهاد می شود. داروی گل قند در داروخانه های کشور نیز موجود است.

گل قند ماده اضافه ای که در معده سبب بروز ویار می شود را برطرف کرده و مادر با مصرف روزی 2 قاشق مرباخوری گل قند می تواند از بروز این مشکل در خود جلوگیری کند؛ همچنین ممکن است مصرف این ماده از زردی نوزاد هنگام تولد نیز بکاهد.

همچنین بخوانید: عسل کنار : ۴۰ خاصیت بی نظیر عسل کنار (سدر)

درمان های خانگی ویار بارداری یا بیماری صبحگاهی

ویار صبحگاهی یکی از بدترین اتفاقات برای یک زن باردار است و به همین دلیل آشنا شدن با داروهای خانگی زیر می تواند موثر باشد :

1- بادام زمینی

هنگامی که شما بیش از حد بیمار هستید و اشتهای تان کور شده ، بادام زمینی بخورید تا مقدار کافی چربی، پروتئین و ویتامین ب، که در کاهش حالت تهوع موثرند را داشته باشید.

2- بابونه آلمانی

با بابونه آلمانی دمنوش فوق العاده آماده کنید. در طول روز مقداری از آن را میل کنید اما بیشتر از پنج فنجان در روز ننوشید.

3- لیمو

شما می توانید ویار حاملگی را با استنشاق بوی پوست لیموی تازه تسکین دهید.

4- لیموناد زنجبیلی

لیموناد زنجبیلی نوعی آشامیدنی شیرین و گازدار غیر الکلی است. یک بیماری صبحگاهی را با یک فنجان لیموناد زنجبیل درمان کنید.

5- از غذاها و بوهایی که باعث حالت تهوع می شوند پرهیز کنید

اگر شما مستعد تهوع هستید، بهتر است از بوهای محرک و تند و آزار دهنده اجتناب کنید. خودتان متوجه خواهید شد برخی مواد غذایی و بوها حالت تهوع شما را تحریک می کنند. هر زمان که این مواد غذایی را شناسایی کنید به راحتی با اجتناب از آن ها از حالت تهوع در بارداری پیشگیری خواهید کرد.

6- جلوگیری از حرکت های ناگهانی

هنگامی که از خواب بیدار می شوید به آرامی حرکت کنید، زیرا حرکت ناگهانی می تواند موجب بیماری صبحگاهی شود

7- پیاده روی

برخی افراد می توانند علائم ویار صبحگاهی را با پیاده روی یا تمرینات ورزشی با شدت کم، تسکین دهند.

همچنین بخوانید: فواید دویدن در دوران بارداری برای سلامت مادر و جنین

8- نعنا و لیموترش

یک قاشق چایخوری آب لیمو تازه و نعناع را با یک قاشق غذاخوری عسل ترکیب کنید. این معجون را سه بار در روز بنوشید.

9-زنجبیل

زنجبیل برای درمان ویار حاملگی و بیماری صبحگاهی شهرت دارد. از چای زنجبیل تا آب نبات زنجبیل، انواع روش های مختلفی وجود دارد. برای تهیه چای زنجبیلی، ریشه زنجبیل را در آب جوشانده، از صافی بگذرانید و سپس با عسل میل کنید.

10- رژیم غذایی ملایم

رژیم غذایی ملایم حاوی مواد غذایی است که تند و فلفلی نیستند و فیبر پایینی دارند. در رژیم غذایی ملایم از خوردن غذاهای تند و سرخ شده و غذاهای چرب و خام باید پرهیز شود. در رژیم غذایی ملایم از نوشیدنی های الکل دار و یا کافئین دار باید خودداری شود.

هنگامی که حالت تهوع و ویار شروع می شود، خوردن غذاهای ملایم، مانند کراکر و بیسکویت نمکدار، ژله، بستنی یخی، سوپ مرغ،لیموناد زنجبیل، و چوب شور مناسب اند. خوردن تنقلات کوچک مانند کراکر و چوب شور در طول روز باعث می‌شود که همیشه مقداری غذا در معده‌تان داشته باشید. اما غذاهای تند و چرب ممکن است معده را بهم بریزند و حالت ویار را بدتر کنند.

همچنین بخوانید: درمان حالت تهوع: ۲۸ روش خانگی برای درمان سریع حالت تهوع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا