ترشی انار , یک پیشنهاد خوشمزه پاییزی
فصل پاییز به همرا همه جذابیتهایش , فصلی سرشار از میوه های خوشمزه هم هست.با ما همراه باشید تا با انار خوشمزه ترین میوه پاییزی , ترشی خوشمزه ای درست کنیم.
مواد لازم:
:: دانه انار 1 کیلوگرم
:: لبو پخته رنده شده 500 گرم
:: آب انار 1 لیتر
:: سرکه 1 لیوان
:: پودر گلپر 1 قاشق غذاخوری
:: پودر گشنیز 2 قاشق غذاخوری
:: سیاه دانه 2 قاشق غذاخوری
:: پودر فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
:: نمک به میزان لازم
ترشی انار
-*- انار را دانه کرده با اندازه نصف قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنیم.
-*- دانه های انار و نمک را به مدت 5 تا 6 ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری می کنیم تا نرم شوند.
-*- چغندرها را بشویید و با سرکه بپزید. پس ازخنک شدن پوستشان را بکنید و رنده کنید.
-*- داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت 5 دقیقه بجوشانید.دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.
-*- لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا سرد شود.
-*- بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید.
-*- به ازای هر یک کیلو سرکه، یک قاشق غذا خوری نمک به آن اضافه کنید. مقدار نمک را بسته به ذائقه تان، می توانید کم یا زیاد کنید.
-*- درب شیشه را محکم بسته و در یخچال نگهداری کنید.
نکات و هشدارها
-*- اگر خواستید انار را تنها استفاده کنید یا از کلم، انواع فلفل و هویج در این ترشی بهره ببرید.
-*- می توانید ادویه ها را هنگام سرو، برای بردن سر سفره بیافزایید تا ترشی تیره نشود.
-*- برای جوشاندن و پخت هر ماده ای در سرکه از ظرف لعابی، استیل و یا شیشه ای (پیرکس) استفاده کنید و تا حدامکان از ظروف مسی یا آلمینیوم و روی استفاده نکنید.