دسته‌بندی نشده

بوقلمون کبابی با طعم رزماری برای کریسمس

در این جا طرز تهیه بوقلمون را به سبکی آموزش خواهیم داد که در آن بوقلمون هم طعم لذیذی خواهد گرفت و هم حالت خشک و سفت نخواهد داشت. در این دستور پخت می توانید به جای بوقلمون از مرغ هم استفاده کنید.سایز مرغ یا بوقلمونی که انتخاب می کنید سلیقه ایست و بسته به تعداد مهمان هایتان می باشد.پس با مجله دلگرم همراه باشید.

بوقلمون کبابی با طعم رزماری برای کریسمس

طریقه پخت بوقلمون

مواد لازم:
1 عدد بوقلمون یا مرغ با سایز دلخواه
¾ فنجان روغن زیتون
3 قاشق سوپ خوری سیر له شده یا ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری رزماری تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری ادویه ایتالیایی
1 قاشق غذاخوری ریحان تازه و خرد شده
1 قاشق غذاخوری فلفل سیاه
نمک به میزان دلخواه

بوقلمون کبابی با طعم رزماری برای کریسمس
طرز تهیه:
1. روغن زیتون،سیر،نصف رزماری، ریحان، ادویه ایتالیایی،فلفل سیاه و نمک را با هم مخلوط کنید.

2. داخل شکم و بیرون بوقلمون را خوب بشویید و بگذارید خشک شود.چربی های اضافه را از آن جدا کنید.از قسمت سینه شروع کنید و با انگشت شست پوست بوقلمون را کمی از گوشت جدا کنید و تا آخر ران ها جلو بروید و مراقب باشید که پوست پاره نشود.

3. مخلوط رزماری و مواد دیگر را بین پوست و گوشت بوقلمون بمالید و هرجا نیاز بود با خلال دندان گوشت و پوست را به هم وصل کنید.

4. بوقلمون طعم دار شده را داخل ماهی تابه یا ظرف مخصوص قرار دهید و 2 لیوان آب داخل ماهی تابه بریزید. با 175 درجه سانتیگراد دمای فر نیم ساعت بوقلمون را بپزید. پس از نیم ساعت اگر با فرو کردن چاقو به داخل بوقلمون احساس کردید که هنوز به میزان مطلوب پخته نشده می توانید کمی آب مجدد اضافه کنید و بگذارید بازهم پخته شود.

5.پس از اینکه بوقلمون یا مرغ پخته شد و آن را از فر خارج کردید مطابق سلیقه خودتان می توانید آن را با هویج، گوجه، خیار شور، کلم بروکلی و…. تزئین کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

بوقلمون کبابی با طعم رزماری برای کریسمس

بوقلمون کبابی با طعم رزماری برای کریسمس
ترجمه و گرداوری:
بخش آشپزی مجله دلگرم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا