دسته‌بندی نشده

بهترین جاهای گردشگری و توریستی کشور ولز

جاذبه های دیدنی ولز (Country Wales)

کشور ولز با سایر بخش های بریتانیا تاریخ مشترک بسیاری دارد اما زیبایی ها و چشم اندازهای آن باعث شده تا آن را به عنوان مقصدی منحصر به فرد معرفی نمود. برای بازدیدکنندگانی که برای اولین بار به ولز وارد می شوند واضح ترین تفاوت میان این بخش و سایر سرزمین های انگلستان زبان ولزی می باشد. در حالی که اغلب افراد و توریست ها نیز به زبان انگلیسی صحبت می کنند، می توان در این منطقه چند عبارت از قدیمی ترین زبان های اروپا را یاد گرفت. علاوه بر فرهنگ سلتیک، کشور ولز دارای تعداد زیادی از قلعه ها می باشد. کوه ها، دره ها و خطوط ساحلی منظره ای زیبا و دلربا را به وجود آورده که باعث می شود تا جاذبه های دیدنی ولز را از نزدیک احساس نمایید.

این یک شهر کوچک بر روی رودخانه وی (Wye) می باشد که به مرز انگلستان بسیار نزدیک بوده و از طرفی درون مرز پارک ملی برکون بیکون (Brecon Beacons) قرار گرفته است. کتابخانه ملی این شهر بیش از ۲۰ کتابفروشی را در خود جای داده است. این شهر که از جمله جاذبه های دیدنی ولز به شمار می رود احتمالا شهرت خود را به دلیل برگزاری سالانه جشنواره Hay به دست آورده است. این جشنواره توسط روزنامه مشهور به نام گاردین حمایت می گردد. این رویداد در سال ۱۹۸۸ آغاز به کار کرده و امروزه ۸۰ هزار نفر را سالانه برای بحث در مورد هنر، نویسندگان فیلسوفان و هنرمندان به این منطقه می کشاند.


کلیسا سنت دیوید

کلیسای جامع سنت دیوید | St. David’s Cathedral

این کلیسا در شهری به نام سنت دیوید و در منطقه پمبروک شایر واقع شده است. این کلیسا نمونه ای از مهماری مذهبی در قرون وسطی می باشد. حاکم ولز که سنت ویوید نام داشت یک کلیسای کاتولیک را در طول قرن ششم میلادی در سایت اصلی بنا نمود. ساخت و ساز این کلیسای جامع موجود در دهه ۱۱۸۰ میلادی با استفاده از ماسه سنگ آغاز گردید. در حال حاضر بخشی از آثار به جا مانده از کلیسای ولز و کلیسای نورمن و بخشی از گنجینه های آنان در اینجا نگهداری می شود. از جمله آن ها می توان به چوبه های ۸۰۰ ساله اسقف اعظم که با طلاکاری تزیین شده بود، همچنین جام نقره قرن سیزدهمی و یک نسخه از کتاب مقدس ولز مربوط به سال ۱۶۲۰ اشاره کرد.

کاردیف در گوشه جنوب شرقی ولز قرار گرفته و در سال ۱۹۵۵ به عنوان پایتخت این کشور انتخاب گردید. پس از آن تعدادی پروژه برای بهبود این شهر بندری باستانی آغاز شد. ورزشگاه ورزشی هزاره با ۷۴۲۰۰ صندلی و همچنین مرکز هزاره آینده برای هنرهای نمایشی بوده که در حال حاضر در قلعه کاردیف قرار گرفته و به عنوان جاذبه های دیدنی ولز شناخته می شود. این قلعه قرن یازدهمی مقدمه ای عالی از تاریخ ولز را به بازدیدکنندگان ارائه می نماید و در صورت صعود به بخش های بالایی آن می توانید چشم اندازی خیره کننده از شهر و حومه های آن را مشاهده نمایید. موزه ملی کاردیف نیز با نمایشگاه هایی از طلا و سفالگری و جواهرات منحصر به فرد خود، قدمتی از دوران برنز داشته که جذابیت خاص خود را ارائه می نماید.


شهر باستانی کنوی

کنوی | Conwy

شهر باستانی کنوی با تاریخی بسیار غنی در شمال و در نزدیکی جنگل های اسنودونیا قرار گرفته و از جاذبه های دیدنی ولز می باشد. قلعه کنوی که با سنگ های تیره ساخته شده در چشم انداز شهر کاملا قابل توجه است. این قلعه در دهه ۱۲۸۰ توسط ادوارد اول ساخته شده و دیواره ها و هشت برج آن به صورتی با ابهت باقی مانده است. از سوی دیگر چشم انداز جنگل ها به بازدیدکنندگان این اجازه را می دهد تا بتوانند ساختار قلعه را در اطراف یک شهر قرون وسطایی به خوبی مشاهده نمایند. علاوه بر این کلیسای سنت مارین نیز که با معماری بیزانس در قرن پانزدهم ساخته شده است نیز در این منطقه ارزش بازدید را دارد.


ساحل پمبروک شایر

ساحل پمبروک شایر | Pembrokeshire Coast

تنها پارک ملی ساحلی ولز، منطقه پمبروک شایر بوده که شامل شبه جزیره ای در جنوب غربی کشور و جزایر دریایی آن است. این پارک ملی هر ساله بیش از ۴ میلیون بازدیدکننده را به سوی خود جلب کرده و بیشتر به عنوان مسیر ساحلی پمبروک شایر شناخته می شود. زیرا باد با سرعتی معادل ۳۰۰ کیلومتر در ساعت در میان صخره های ناحیه ساحلی می پیچد. شهرت این منطقه به دلیل حیات وحش آن می باشد. فوک ها بر روی سنگ ها قرار گرفته و صدها گونه پرنده در این اطراف در حال پرواز خواهند بود. علاوه بر این می توان از گشت و گذار در این منطقه و یا بادبادک بازی لذت برده و نیز از روستاهای ماهیگیری و قلعه های اطراف نیز بازدید کرد.


لندودنو

لندودنو | Llandudno

لندودنو بین نواحی سنگ آهکی اورم بزرگ (Orme) و کوچک در شمال ولز قرار گرفته است. لندودنو بیشترین میزان رفت و آمد ساحلی را داشته و قطعا یکی از جاذبه های دیدنی ولز خواهد بود. این ناحیه در دهه ۱۹۵۰ توسط خانواده ای ثروتمند ساخته شده و اینجا دارای تمام ویژگی هایی است که ویکتوریای ثروتمند در یک سفر تابستانی به دنبال آن بوده است. در امتداد خط ساحلی شمالی می توان از طریق اسکله در حدود ۷۰۰ متر درون خلیج پیش روی نمود. در سال ۱۹۰۲ تراموای اورم که می توانست ۲۰۰ متر به بخش های بالایی این منطقه صعود کند راه اندازی شد. البته که بازدیدکنندگان می بایست کلاه های ایمنی خود را در هنگام عبور از معدن قدیمی مس نگه دارند.


کوه های پارک ملی اسنودونیا

اسنودونیا | Snowdonia

کوه های پارک ملی اسنودونیا در شمال، یکی از محبوب ترین مکان ها و جاذبه های دیدنی ولز می باشد. تعداد کمی از قله های اسنودونیا ارتفاعی به اندازه ۹۰۰ متر داشته اما دامنه های آن با شیب تند حسی متفاوت را به نمایش می گذارد. این تپه ها همچنین فضایی خیره کننده از دریاچه ها، رودخانه ها، معادن و روستاها را ارائه می کند. پیاده روی از جمله فعالیت های محبوب در اسنودونیا بوده و پارک ملی نیز در آنجا قرار گرفته است. تله کابین در این منطقه بازدیدکنندگان را به بالای اسنودونیا برده و نام پارک و قله نیز همین می باشد.

حتماً بخوانید:

قاره استرالیا - ولز جنوبی

قاره استرالیا – ولز جنوبی

نیو ساوت ولز (در انگلیسی: New South Wales) یا “ولز جنوبی نو” نام یکی از ایالتهای کشور استرالیاست. مرکز این ایالت شهر سیدنی است که بزرگ‌ترین شهر…

ولز یک کشور بوده که بخشی از انگلستان جزیره بریتانیا می باشد. ولز در سال ۲۰۱۱ بیش از ۳ میلیون نفر جمعیت داشته و تمام مساحت آن بیش از ۲۰ هزار کیلومتر مربع می باشد. این کشور همچنین دارای بیش از ۲۷۰۰ کیلومتر خط ساحلی بوده که عمدتا نیز کوهستانی هستند. علاوه بر این دارای آب و هوایی معتدل و متغیر دریایی می باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا