دسته‌بندی نشده

بادمجان شکم پر

غذا

بادمجان شکم پر

مـواد لازم برای 4 نفر:

بادمجان 6 عدد 150 کیلوکالری

نوشته های مشابه

گوشت چرخ‌کرده 300 گرم 550 کیلوکالری

برنج 3/1 لیوان 50 کیلوکالری

روغن کانولا 2 قاشق غذاخوری 180 کیلوکالری

پیاز خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری

گوجه‌فرنگی 2 لیوان 50 کیلوکالری

لیموترش 1 عدد 5 کیلوکالری

جعفری خردشده 1 لیوان 25 کیلوکالری

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طـرز تـهـیـه:

* برای شروع، بادمجان‌ها را نصف کرده و کمی از داخلشان را خالی کنید.

* در تابه‌ای پیازها را در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

* آنگاه گوشت، نمک و فلفل سیاه، گوجه‌فرنگی‌های خردشده و جعفری را اضافه کنید.

* برنج را نیز بعد از شستشو به مدت 10 دقیقه حرارت داده و پس از آبکش کردن به محتویات گوشت بیفزایید.

* حالا بادمجان‌ها را با مخلوط آماده شده پر کنید و در داخل یک قابلمه بچینید.

* علاوه بر بادمجان‌ها یک لیوان آب و آب‌لیمو را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا به مدت 40 تا 50 دقیقه تمامی محتویات در کنار هم پخته شوند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا