دسته‌بندی نشده

ارتباط و فرق بین انواع رنگ چشم و سلامت بدن در چیست ؟

رابطه ی رنگ چشم با وضعیت سلامتی

رنگ چشم هایی که از والدین تان به ارث برده اید، می تواند در وضعیت سلامتی تان و ابتلا به بیماری های مختلف ارتباط داشته باشد.

معمولا انسان ها برای بدست آوردن شناخت بیشتر از دوستان و اطرافیان خود و یا شناخت سطحی از کسانی که برای اولین بار با آنها روبرو می شوند به گزینه های مختلفی پناه می برند که حدس زدن شخصیت طرف مقابل از روی لباس پوشیدن، امضا» و یا شیوه دست دادن او از جمله این امور است.

شناخت شخصیت افراد از روی رنگ چشم، گزینه جدیدی است که در روابط انسانی بی تاثیر نبوده و چنانچه درست بکار رود مشکلات زیادی را حل خواهد کرد. اما بدانیم تفاوت سلامت چشم روشن ها با تیره ها در چیست ؟

رابطه ی رنگ چشم با تحمل درد چیست ؟

جالب است بدانید ، رنگ چشم افراد می تواند نشانه ای از وضعیت سلامتی فرد را نشان دهد . بخش رنگین چشم که از آن به عنبیه یاد می شود، در افراد و نژادهای گوناگون متفاوت است و محققان دریافتند رنگ چشم افراد رابطه ای عجیب با تحمل درد در افراد ، سرعت ذهن ، شخصیت و هر آنچه مربوط به سلامتی است ، دارد .

مغز فعال تر در چشم قهوه ای ها

ملانین نه تنها تیرگی رنگ چشم را تعیین می کند بلکه برای ارتباط الکتریکی بین سلول های مغزی خاصیت عایق و نارسایی نیز دارد.

هر چه ملانین در مغز بیشتر باشد اثر بخشی و حساسیت سلول های مغزی بیشتر شده و مغز بهتر کار می کند.

نتایج این تحقیقات در نشریه تفاوت های شخصیتی و فردی منتشر شده است.

این مطالعات که نتایج آن در نشریه perceptual and motor skills منتشر شده می تواند توضیح دهد که چرا زمان واکنش در افراد دارای رنگ چشم قهوه ای سریع تر از چشم روشن هاست.

مطالعه بهتر با چشم آبی

دانش پژوهان دانشگاه ادینبورگ در سال 1991 نیز از این حکایت دارد که دانشجویان دارای رنگ چشم تیره، عملکرد بهتری در آزمایش هوش زمان محدود دارند.

ظاهرا واکنش کندتر افراد دارای رنگ چشم آبی احتمالا به معنای آن است که آنها با ملاحظه تر و راهبردی تر فکر می کنند.

در آزمایش های دانشگاه لوئیزویل نشان داده شد، دانشجویان چشم آبی در فعالیت هایی که نیازمند طرح ریزی و ساختاربندی زمانی بود مانند گلف و مطالعه برای آزمون های پایان ترم، عملکرد بهتری دارند.

رابطه ی رنگ چشم با وضعیت سلامتی

ارتباط رنگ چشم با بیماری های پوستی

افراد دارای رنگ پوست و چشمان روشن به دلیل داشتن ملانین کمتر در پوست ، دارای پوست حساس تری در مقابل آفتاب هستند بنابراین خطر ابتلای آنها به سرطان پوست افزایش می یابد بنابراین بهتر است آنها همیشه از ضدآفتاب ها، برای مراقبت از پوست خود استفاده نمایند.

ارتباط رنگ چشم و مشکلات شنوایی

افراد دارای چشم روشن که در محیط پر سر و صدا کار می کنند ، نسبت به افراد چشم قهوه ای بیشتر دچار مشکلات شنوایی می شوند. تحقیقات نشان داده است که رنگدانه ملانین از اعصاب مغزی در برابر آسیب ناشی از سر و صدا محافظت می کند.

رنگ چشم روشن و دیابت

رنگ چشم با بیماری دیابت مرتبط است . افراد چشم آبی نسبت به افراد دیگر بیشتر به دیابت نوع یک دچار هستند و 9 درصد از مبتلایان رنگ چشم دیگری دارند.

رنگ چشم روشن و دیابت

درد و ارتباط آن با رنگ چشم

مطالعات نشان داده است که افرادی که چشم های روشن تری دارند مقاومت بیشتری در مقابل درد از خود نشان می دهند. همچنین زنان باردار دارای چشمان روشن در زمان زایمان درد کمتری را احساس می کنند و پس از بارداری کمتر از دیگر زنان به افسردگی زایمان دچار می شوند و افکار منفی کمتری را از خود بروز می دهند.

12 تا 13 تغییر تکی در ژنها سبب تعیین رنگ چشم افراد می شود. ژنهای دخیل در تعیین رنگ چشم، چندین کار مختلف را انجام می دهند . مثلا ژن NCX-4 که با بیان رنگ چشم تیره تر ارتباط دارد ، سبب کنترل پروتئین های مختلفی می شود که یکی از آنها با درد مرتبط است.

ارتباط رنگ چشم با نابینایی

افراد دارای رنگ چشم روشن بیش از دیگران به بیماری تحلیل ماکولای مرتبط با سن ( AMD ) مبتلا می شوند زیرا چشم آنها به نور حساسیت بیشتری دارد . در این بیماری که سلول های حساس به نور در عقب چشم قرار دارد شروع به از بین رفتن کرده و دید کمتر می شود.

ارتباط رنگ چشم و بیماری ارثی کبدی

افراد دارای رنگ پوست و چشمان روشن ملانین کمترو افراد دارای رنگ پوست و چشمان تیره دارای ملانین بیشتر هستند . مشکلات و بیماری ارثی کبدی سندورم دوبین جانسون موجب بروز رنگدانه های قهوه ای در سلول های کبدی می شود با ملانین مرتبط است.

بیماری ارثی کبدی

ارتباط رنگ چشم و هوش افراد

ملانین سبب تعیین تیرگی رنگ چشم می شود و خاصیت عایق و نارسایی برای ارتباط الکتریکی بین سلول های مغزی می شود . در صورت افزایش ملانین در مغز ، اثر بخشی و حساسیت سلول های مغزی افزایش یافته و عملکرد مغز بهترمی شود.

افراد دارای رنگ چشم تیره، در آزمایش هوش بهترو سریع تر عمل می کنند زیرا ملانین به عنوان یک عایق برای اتصال بین سلول های مغزی عمل می کند و دراین صورت مغز سریع تر واکنش می دهد.هرچه ملانین بیشتری در بدن باشد، چشم ها تیره تر خواهد شد.

اما افراد دارای رنگ چشم آبی با ملاحظه تر و راهبردی تر فکر می کنند. افراد دارای چشم آبی در فعالیت هایی مانند گلف و مطالعه برای آزمون های پایان ترم که به طرح ریزی و ساختاربندی زمانی نیازمندند ، عملکرد بهتری دارند.

تمایل چشم آبی ها به مصرف الکل

افراد دارای چشم آبی مایل بیشتری به مصرف الکل از خود نشان می دهند و بیش از افراد دارای رنگ چشم تیره ، الکل مصرف می کنند.

خصوصیات روانشناسی رنگ چشم‌های مختلف

  1. چشم‌های خاکستری : این افراد بسیار حساس هستند، بسیار رویا پرداز هستند و دوست دارند که برای ریسک‌ها، پیشرفت‌های حرفه‌ای و کاری و قرارهای عاشقانه‌شان از پیش برنامه ریزی کنند.
  2. چشم‌های سبز : داشتن چشم سبز درمیان افراد نادر است اما آنها دیگران را مثل آهنربا جذب می‌کنند. چشم‌های سبز اغوا کننده و گاهی هم هیپنوتیزم کننده هستند اما لازم به ذکر است که افرادی که چشم‌های سبز دارند گاها خائن هستند. در زندگی حرفه‌ای و شخصی عموما این افراد مدیر هستند.
  3. چشم‌های آبی : کسانی که چشم‌های آبی دارند رمانتیک و رویاپرداز هستند. آنها دائما رویای عشقی واقعی را در سر دارند و اغلب در یک دنیای خیالی زندگی می‌کنند. این افراد دوست دارند که بهشان اظهار عشق شود و بدون عشق و دوست داشته شدن نمی‌توانند زندگی کنند.
  4. چشم‌های قهوه‌ای : افرادی که چشم‌های قهوه‌ای دارند بمب انرژی هستند. آنها بامزه و شوخ هستند و دوست دارند وارد کارهای مختلف شوند. برای آنها هدف وسیله را توجیه می‌کند.
  5. چشم‌های مشکی : ابتدا باید گفت که از لحاظ علمی چشم مشکی وجود ندارد و مشکی درواقع همان قهوه‌ای بسیار پررنگ است. داشتن چشم‌های مشکی نشانهٔ شور و علاقه است. این افراد هیچگاه در هدفشان تسلیم نمی‌شوند. آنها بسیار مقاوم هستند، با مشکلات مواجه می‌شوند و بهترین تصمیم‌ها را می‌گیرند.

نکات پایانی درباره رنگ چشم

در اصل چشم همه ما قهوه ای بوده است . شش هزار تا 10 هزار سال پیش جهش ژنی در یک فرد در نزدیکی سواحل دریای سیاه سبب به وجود آمدن رنگ چشم آبی شده است . یک نظریه دیگر علت گسترش تغییر رنگ چشم را آب و هوای سرد و آسمانهای تیره می داند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا