دسته‌بندی نشده

آموزش کامل تهیه بستنی شکلاتی خانگی

روش تهیه بستنی شکلاتی

بسـتنی شکلاتی جزء بسـتنی هایی اسـت که طعم خاصی دارد و از این رو، معمولا این بسـتنی طرفداران خاص خود را نیز دارد. بسـتنی شکلاتی را می توان در کنـار بسـتنی وانیلی و بسـتنی زعفرانی از بسـتنی هایی برشمرد که مصرف نسبتا زیادی دارد و در مهمـانی ها و دورهمی ها و جشن ها مورد اسـتفاده قرار می گیرد.

تهیـه بسـتنی شکلاتی کار دشـواری نیست و دارای فرایند ساده ای می باشـد و تنها با تهیه مواد لازم و کمی وقت و حوصله می توان یک بسـتنی شکلاتی ویژه و بینظیر، با طعمی فوق العاده و دلچسب تهیه نمود و از میل نمودن آن در کنار سایر اعضای خانواده نهایت لذت را برد.

طرز تهیه بستنی شکلاتی با خامه/طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون بستنی ساز

طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب

مواد لازم جهت تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب:

  • خامه: 2 پیمانه
  • پودر کاکائو: یک سوم پیمانه به اضافه 2 قاشق غذاخوری
  • اسانس وانیل: 1 قاشق چای خوری
  • شکلات نیمه شیرین خرد شده: 50 گرم
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • شکر: یک و نیم پیمانه

روش تهیه بستنی شکلاتی بدون ثعلب:

برای تهیه بستنی شکلاتی ابتدا خامه و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط کنید تا مایه یک دست شود. ظرف را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کف شیر ظاهر شود.

ظرف را از روی حرارت بردارید و شکلات خرد شده را به آن اضافه کنید تا کاملا ذوب و یک دست شود.

در ظرف دیگری زرده تخم مرغ، شکر و وانیل را به مدت ۲ دقیقه هم بزنید تا سبک و پفکی شود.

به طور تدریجی مخلوط داغ خامه و پودر کاکائو را روی زرده تخم مرغ بریزید و مرتب هم بزنید تا تخم مرغ نبندد. در صورتی که تخم مرغ بست آن را از روی صافی رد کنید.

در این مرحله ظرف را روی ظرف دیگری حاوی آب در حالت جوش قرار دهید و مرتب هم بزنید تا مانند فرنی سفت شود. آن را از روی حرارت بردارید و برای چند دقیقه هم زدن را ادامه دهید تا بیش از اندازه نپزد.

پس از خنک شدن در فریزر قرار دهید. هر۳۰ تا ۴۰ دقیقه ظرف بستنی شکلاتی را از فریزر بیرون بیاورید و هم بزنید تا یخ آن از بین برود. این عمل را باید حداقل ۴ تا ۵ بار تکرار کنید.

طرز تهیه بستنی شکلاتی

طرز تهیه بستنی شکلاتی با ثعلب

مواد لازم جهت تهیه بستنی شکلاتی با ثعلب:

  • شیر: ۶ لیوان
  • شکر: ۱ لیوان
  • ثعلب: ۱ قاشق غذاخوری بـه صورت پر
  • پورد کاکائو: ۲ قاشق غذا خوری

مراحل تهیه بستنی شکلاتی با ثعلب:

در اولین مرحله از طرز تهیه بسـتنی کاکائویی بـه این روش، یک ظرف برداشته و شیر را داخل آن می ریزیم و جهت گرم شـدن روی شعله می گذاریم. در یک ظرف دیگر شکر، ثعلب و پودر کاکائو ریخته و آن ها را با هم مخلوط می کنیم.

زمانی که شیر به خوبی گرم شد آن را از روی اجاق بر می داریم. آرام آرام ترکیب شکر، ثعلب و پورد کاکائو را بـه شیر اضافه می کنیم. عمل هم زدن را تا زمانی که مخلوط غلیظ و یکنواخت شود، انجام می دهیم.

مایع بـه دست آمده را کنار می گذاریم تـا کمی خنک شـود. مایع خنک شده را برای بسـته شدن، چند ساعت در داخل فریزر می گذاریم. با سفت شـدن بسـتنی، آن را از فریزر خارج می کنیم.

بستنی سفت شده را توسط چاقو تکه تکه می کنیم. بستنی را میکس می کنیم. به این ترتیب که تکه های بستنی را داخل مخلوط کن، غذا ساز یا هر وسیله مشابه دیگر می ریزیم و امـا در آخرین مرحله از طرز تهیه بستنی کاکائویی، بسـتنی میکس کرده را داخل ظرف ریخته و در داخل فریزر می گذاریم.

طرز تهیه بستنی شکلاتی بدون خامه/طرز تهیه بستنی شکلات تلخ/طرز تهیه بستنی کاکائویی

ذکر چند نکته برای تهیه بستنی شکلاتی خوشمزه

عمل میکس کردن بسـتنی را در چند مرحله انجام می دهیم زیرا میکس کردن سبب وارد شدن فشار بیشتری بـه موتور دسـتگاه می شـود.

عمل مخلوط نکردن ثعلب، شکر و پودر کاکائو، بـاعث گلوله گلوله شـدن این مواد در شیر خواهد شد.

در صورت اسـتفاده از دسـتگاه بسـتنی ساز، مـایع بسـتنی را داخل دسـتگاه می ریزیم تا تبدیل بـه بسـتنی شـود.

ثلعب در شیرینی پزی برای غلیظ کردن مربا و شیرموز و همچنـین در بسـتنی مورد استفاده قرار می گیرد.

آرد ثعلب، آردی است که از ساییدن سیبک‌ ها (غده‌ های ریشه) خشک شدهٔ گونه‌ های مختلف گیاه ثعلبیان به‌دست می‌ آید.

آرد ثعلب دارای یک ماده چند قندی نشاسته‌ مانند بـه نام بـاسورین است.

ثعلب کاربرد دارویی دارد برای ناراحتی‌ های روده و معده، تقویت قدرت جنسی طبع آن گرم و مرطوب است.

۶ روش ساده جهت تهیه بستنی آلاسکا + عکس

طرز تهیه ۷ بستنی میوه ای خانگی با طعم های فوق العاده

طرز تهیه ۱۰ مدل بستنی خوشمزه خانگی + عکس

راحت ترین روش تهیه « بستنی ایتالیایی »

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا