دستهبندی نشده
آموزش پخت پلو یونانی مرحله به مرحله با طعمی خوشمزه و بی نظیر
طرز تهیه و دستور پخت پلو یونانی
پلو، البته غذای محبوب ایرانیان است ولی ملل دیگر هم پلوهای جالب و خوشمزهای دارند که بد نیست آنها را امتحان کنید. پلو یونانی با مرغ و ذرت و نخودفرنگی تهیه میشود و تهیه آن خیلی راحت است. با دلگرم همراه شوید.
دستور پخت پلو یونانی با مرغ
پلو های مخلوط لذیذ و خوشمزه هستند و با مواد غذایی مختلفی پخته می شوند. بریانی هندی و پلو یونانی و قارچ پلو ترکیه ای جزء خوشمزه ترین پلو های مخلوط هستند و شما می توانید این پلو ها را در منزل به راحتی بپزید.
مواد لازم برای تهیه پلو ی خوشمزه
- برنج800 گرم
- فلفل دلمه ای یک پیمانه
- نخود فرنگی3 لیوان
- ذرت3 لیوان قارچ3 لیوان
- مرغ3 لیوان
- آب مرغ3 لیوان
- روغن200 گرم پیاز2 لیوان
- زعفران2 قاشق مرباخوری
طرز تهیه و دستور پخت پلو یونانی
- قارچها را خرد کنید همرا با تکههای مرغ در روغن داغ تفت دهید تا قارچها قهوه ای شوند. بعد از آن ذرت و نخود فرنگی و دلمهای قرمز و سبز را با آن مخلوط می کنیم.
- بعد از نیم ساعت از شستشوی کامل برنج بگذارید که خیس بخورد.
- کمی داخل قابلمه روغن بریزید و پیاز که به صورت خلال خرد شده را در آن سرخ کنید.
- زمانی که پیاز به رنگ طلایی روشن شد، برنج را به آن اضافه کرده و چند دقیقه با پیاز و روغن تفت میدهیم.
- اکنون باید آب مرغ را همراه با زعفران و آب به برنج اضافه کنید میزان اضافه کردن آب به برنج ۴ لیوان است.
- صبر کنید که برنج روی شعله ملایم پخته شود. اکنون که برنج پخته شد آب کش میکنیم.
- کف قابلمه را چرب کنید. حالا باید برنج و مخلوط مرغ و سبزیجات را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزیم. اجازه بدهید پلو شما حدود ۱ ساعت روی شعله ملایم و کم دم بکشد.
- زمانی که مطمئن شدید که پلو دم کشیده حرارت را خاموش کرده و به میزان ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر میکنیم تا قابلمه خنک شود و بعد پلو را در ظرف سرو میگذاریم.
گردآوری شده مجله ی دلگرم
مریم امینی